Vektbarn er sjarmerende, og veldig klar over det selv. Er det noe de vil, satser de på å vinne omgivelsene med et smil, heller enn å ta en konfrontasjon.

Sist oppdatert: 18. oktober 2010

Fra ca. 24. september til 23. oktober
Kardinalt lufttegn.

FARGE: Indigo
TEMPERAMENT: Sangvinsk (lett bevegelig, livlig, sorgløs, forhåpningsfull)
TYPE: Maskulin og ekstrovert (utadvendt)
UKEDAG: Fredag

KJENTE PERSONER: Ari Behn, Will Smith, Brigitte Bardot, Mahatma Gandhi, Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones, Margaret Thatcher, Gwen Stefani, Julie Andrews, John Lennon, Bruce Springsteen

STIKKORD: Rettferdighetssans, diplomatisk, sans for skjønnhet og nytelse, objektiv, ærefølelse, øm, medfølende, sans for orden og harmoni. Kan være ubesluttsom, forfengelig, upålitelig, unyttig og uselvstendig.

Vekten er opptatt av harmoni, og skyr konflikter. En vekt er diplomatisk, men synes også det kan være vanskelig å ta avgjørelser. De er gode til å få andre til å samarbeide, og trives heller ikke alene. En vekt har blikk for skjønnhet og god design, og liker musikk og kunst.

Alle tegn har noe å lære av sine motstående tegn. Av væren kan vekten lære å bli mer direkte, ta konfrontasjoner og bestemme seg.

Dette sier astrolog Heidi Horpestad om vektbarna:
Vektbarna er ikke skåret for tungebåndet. Vekten er et lufttegn, der hører det mentale med – og dermed også kommunikasjon. Men vektbarna er ofte sterkere i du-til-du-kommunikasjon – i større grupper kan de ha litt problemer. De lærer mer om de har en lærer som gir dem direkte øyenkontakt. Uten den direkte kontakten, forsvinner budskapet lett ut i det blå.

Disse barna er sjarmerende, men de er også klar over sjarmen sin og bruker den gjerne bevisst i kontakt med omgivelsene og de voksne. Med sine søte smil kan de være manipulerende, men samtidig skjønne.

Venner er viktig for vektbarna gjennom oppveksten. De kjenner mange som de speiler seg i, men knytter du-til-du-kontakt med noen få.

Vektbarna er kreative og estetiske , og driver gjerne med maling, tegning eller dans. De liker å pynte seg – jentene vil gjerne være prinsesse eller ballerina.

Harmoni og balanse er viktig for vektbarna. De liker ikke krangling, og smiler heller listig for å få viljen sin.

KILDER: Astrolog Heidi Horpestad, Astrologiskolen Herkules, Wikipedia

Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelJomfruen
Neste artikkelSkorpionen
DEL