Med en tvilling i huset smeller det i dørene, piper i telefonen og skravles - hele tiden. Tvillingbarn er verbale, og svært sosialt anlagt. Foreldrene bør ha øyne i nakken – dette barnet er overalt – samtidig.  

Sist oppdatert: 18. oktober 2010

Fra ca. 21. mai til 21. juni
Bevegelig lufttegn.

FARGE: Gul
TEMPERAMENT: Sangvinsk (lett bevegelig, livlig, sorgløs, forhåpningsfull)
TYPE: Ekstrovert (utadvendt) og maskulin
UKEDAG: Onsdag
GRUNNSTOFF:  Kvikksølv

KJENTE PERSONER: Bob Dylan, Björn Borg, John F. Kennedy,  Angelina Jolie,  Marilyn Monroe,  Jean-Paul Sartre, Miles Davis, Judy Garland, Dronning Victoria, Paul McCartney, Johnny Depp

STIKKORD:  Kreativ, oppfinnsom, spontan, fornuftig, sjarmerende, snakkesalig, sosial. Kan være ustabil, overfladisk, løgnaktig, lunefull, kynisk.

Ekstremt verbal, og med høy sosial intelligens – tvillingen er der det skjer. Gjerne gestikulerende. Tvillinger er nysgjerrige, og elsker alt som er nytt og spennende. Aktivitetsnivået er høyt – det er ingen sak å gjøre flere ting på en gang. Å søke, oppdage, utforske og lære er i deres natur. Men selv om de har lett for å lære, er de ikke spesielt tålmodige, og går ikke gjerne i dybden. Tvillinger kjeder seg lett, og kan være rastløse og flakkende.

Alle tegn har noe å lære av sine motstående tegn. Av skytten kan tvillingen lære å søke visdom inni seg, og finne en høyere visjon og mening med livet.

Dette sier astrolog Heidi Horpestad om tvillingbarna:
Tvillingbarn er ofte nysgjerrige, og av den grunn gjerne skoleflinke. De liker nye ting, og lærer fort. Men de har en uro i kroppen, og trenger å bevege seg. Generelt trenger de mye stimuli – de har lett for å kjede seg. Du ser gjerne et tvillingbarn som sklir ned av sofaen eller stolen mens det sier “Off, jeg kjeder meg!”

Tvilingbarnet kjenner mange mennesker. De er veldig verbale, og mestere i lett smalltalk. Derfor kommer de også lett i kontakt med mennesker. Men selv om de har mange bekjentskaper, har de ofte ikke tid til å knytte dype bånd.

Tvillingbarna er også veldig motoriske. De begynner ofte på forskjellige idretter og aktiviteter, men slutter fort hvis de kjeder seg.

Tvillingbarna blir lett rastløse, og trenger å stimuleres med nye ting og aktiviteter.

KILDER: Astrolog Heidi Horpestad, Astrologiskolen Herkules, Wikipedia

Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelTyren
Neste artikkelKrepsen
DEL