Løven er kongen på haugen, og elsker å være midpunkt både til hverdag og fest. Drama og eventyr er perfekt for husets lille løve.

Sist oppdatert: 18. oktober 2010

Fra ca. 23. juli til 23. august
Fast ildtegn.

FARGE: Oransj
TEMPERAMENT: Kolerisk (hissig, oppfarende)
TYPE: Maskulin og ekstrovert (utadvendt)
UKEDAG: Søndag

KJENTE PERSONER: Madonna, Bill Clinton, Napoleon, Carl G. Jung, Fidel Castro, Jaqueline Kennedy Onassis, Neil Armstrong, Andy Warhol, Arnold Schwarzenegger, Mick Jagger, Alfred Hitchcock

STIKKORD: Stolt, edelmodig, storsinnet, gavmild, gjestfri, ridderlig, trofast, lojal. Kan være forfengelig, doven, svak for smiger og skryt, dominerende, herskesyk.

Løver liker å være sjef. De tar gjerne ansvar, og strutter av energi og pågangsmot. Løvene har høye ambisjoner, og når ofte målene sine. Får løvene det som de vil, er de lykkelige, lekne og glade. De har et stort markeringsbehov, men har sjarm nok til å slippe unna med det meste. Løver har en utpreget rettferdighetssans, og er stolte, generøse og varmhjertede. De elsker luksus, og er dessuten svake inntil det godtroende for ros og smiger.

Alle tegn har noe å lære av sine motstående tegn.  Av vannmannen kan løven lære å bli mindre selvbevisst.

Dette sier astrolog Heidi Horpestad om løvebarna:
Løven er et ildtegn, full av inspirasjon og vilje. Typisk for løvebarna er at de trenger å være seg selv – 100 prosent. De må uttrykke seg på sin egen måte, gjerne kreativt.  Det er en god porsjon skuespillertalent i dem, og er de trygge på sin rolle trives godt som midtpunkt i de fleste sammenhenger.

Løvebarna krever mye oppmerksomhet. De har behov for å bli sett og hørt – føler de seg tilsidesatt eller plassert bak i kulissene, trives de ikke. Alle barn har behov for bekreftelse, og bli sett i det de er flinke til – løvebarna trenger det ekstra mye.

I likhet med væren vil de gjerne være best. De har et sterkt konkurranseinstinkt, og er også optimistiske, lekelystne og veldig sjarmerende.

KILDER: Astrolog Heidi Horpestad, Astrologiskolen Herkules, Wikipedia

Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelKrepsen
Neste artikkelJomfruen
DEL