Krepsebarnet skifter humør og bleier omtrent like ofte. Fantasien er det ingenting i veien med, og det er morsomt å leke med dem. Krepsebarnet trenger mye oppmerksomhet og bekreftelse fra sine nærmeste.

Sist oppdatert: 18. oktober 2010

Fra ca. 22. juni til 22. juli
Kardinalt vanntegn.

FARGE: Fiolett
TEMPERAMENT: Flegmatisk (rolig, upåvirkelig, kald)
TYPE: Feminin og introvert (innadvendt)
UKEDAG: Mandag
GRUNNSTOFF: Sølv

KJENTE PERSONER: Ingmar Bergman, Julius Cæsar, Prinsesse Diana, Robin Williams, Tom Cruise, Meryl Streep, Nelson Mandela, George Orwell, Lindsay Lohan, Rembrandt, Olav Thon

STIKKORD: Følsom, var for omgivelsene, øm, lojal, beskyttende, sympatisk, forståelsesfull. Kan være overømfintlig, langsint, feig, gretten, overbeskyttende.

Krepsene er omsorgsfulle, og bryr seg om hvordan alle rundt dem har det. Men selv om de er følsomme, er de forsiktige med å utlevere egne følelser. De kan være forsiktige og sjenerte, og liker selvvalgt ensomhet. Krepser har sterk intuisjon, og bruker gjerne tid til å kjenne på magefølelsen før de fatter en beslutning. De har sterke bånd til hjem, familie og nære omgivelser.

Alle tegn har noe å lære av sine motstående tegn. Av steinbukken kan krepsen lære ansvarlighet og styrke.

Dette sier astrolog Heidi Horpestad om krepsebarna:
Krepsen er et vanntegn, og vann er relatert til følelser. Krepsebarn er utpregede følelsesmennesker, og veldig sensitive. De kan være nokså sårbare på grunn av det. De får lett med seg det som skjer i familien, også det som ikke blir sagt. De er som svamper, og fanger opp det mor og far ikke sier. Det går ikke an å lure dem – de er veldig var på sine omgivelser. Derfor trenger de også mye trygghet.

Krepsebarn er fantasifulle, og har god tilgang til sin indre verden av drøm og fantasi. De ser ofte for seg ting inni hodet sitt, og liker godt å uttrykke seg i bilder eller foto.

Fordi de er så sensitive, skal man være forsiktig med å snakke hardt til dem. De kan ta det veldig personlig, og trekke seg inn i krepseskallet sitt. Da gjelder det å bygge opp igjen tryggheten. Men det kan ta lang tid.

Krepsene er også kunstneriske og omsorgsfulle. I og med at de er så styrt av følelsene sine, kan de også være nokså humørsyke.

KILDER: Astrolog Heidi Horpestad, Astrologiskolen Herkules, Wikipedia

Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelTvillingen
Neste artikkelLøven
DEL