JulekalenderMy Little Pony Beauty

My Little Pony Beauty

Av Babyverden 2507 Sist oppdatert 30.10.18
Håpløs som kalender, for hele forsiden må rives av.

Pris: 195,-

Aldersgruppe: 3–9 år

Førsteinntrykket: 

Vi skal ærlig innrømme at vi har lave forventninger til denne kalenderen. Sminke til barn er ikke uproblematisk, og til denne prisen tviler vi på kvaliteten.

Ut fra presentasjonen av innholdet ser vi at det er neglelakk, lipgloss i ulike varianter, leppestifter, øyenskygge/shimmer, speil, kam og diverse plastpynt til barnet. Kanskje gøy for barn som elsker å pynte seg?

De voksnes vurdering:

Vi hadde ikke så store forhåpninger til denne, men hadde ikke forventet at det å åpne kalenderen skulle bli det som trakk den aller mest ned. For denne kalenderen fungerte ikke som kalender. Lukene lot seg åpne greit, men tingene inni henger så fast i plasten at de nesten er umulige å få ut. Dessuten er de større enn lukeåpningen. Vi prøvde med negler og dytting på baksiden, men fikk ikke tingene ut. Og snart ble pappen på forsiden revet såpass opp at de fleste lukenes innhold viste, og lukene var borte. Igjen satt vi med en plast-trekant med leker som måtte trykkes ut med makt. Selv ikke de forsiktigste har luker igjen å åpne på julaften med denne – pappen bare rives opp.

Innholdet var som forventet, men av hensyn til barna, klær og ting ble ikke sminken åpnet og prøvd ut, så vi vet ikke så mye om kvaliteten.

Barnas vurdering:

– Hvordan får jeg den opp? spør Mikkel (4 år) og Alma (4 år).

Det er et godt spørsmål. Hele kalenderen åpnes på første forsøk, og dette blir bare tull. De voksne må hjelpe godt til. Selv ikke lange negler klarer å fiske ut lekene.

– Det må være noe hardt inni her. Jeg tror jeg klarer det, sier Erik (3 år) optimistisk.

Men han klarer ikke det. Og når vi hjelper ham åpnes tilfeldigvis luken ved siden av.

– Dette var for vanskelig for meg, sukker Erik.

Kort tid etter oppsummerer han det alle i rommet tenker.

– Dette var ikke en spennende julekalender.

Selv når all pappen er vekke, klarer ikke barna å få ut tingene.

– Hva er dette? Det lukter godt, sier Fredrik (5 år).

Erik børster håret til Emilia (3 år) med en kam, og leker litt. De andre samler ting.

I ettertid var det Fredrik som likte kalenderen best. Innholdet i den, riktignok. Ikke åpningen av den.

Selv de voksne slet med å få tingene ut av lukene i kalenderen fra My Little Pony. Til slutt fikk barna bare rive av hele fronten, slik at det gikk an å få ut innholdet. Også da var det vanskelig.

Konklusjon:

Kalenderen fungerer ikke. Det nytter ikke med en kalender som ikke kan åpnes. Da kunne man jo like gjerne kjøpt en pakke med tilsvarende innhold og gitt til barnet, eventuelt forbedret den ved å pakke tingene inn selv. Vi er dessuten skeptiske til sminke til barn. Men merker oss at noen av barna syntes innholdet var fengende.

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 

Nyeste artikler: