BabyverdenNy funksjon i appen: Legg filtre på bildene dine

Ny funksjon i appen: Legg filtre på bildene dine

Av Babyverden 5467 Sist oppdatert 15.06.17
Ta magebilde og legg på filter som viser hvor stor den lille i magen er, del babyens navn, vis fram barnerommet, del nyheten om at dere skal bli foreldre, eller vis hvor stor (eller liten) babyens fot er i forhold til mammaens. Dette og mye mer kan du nå gjøre i Babyverdens app "Gravid og barn".

Last ned appen til iOS og android.

Du finner filtrene under menypunktet «Filtre», og følger trinnene for å legge filter på dine bilder – enten du tar bildene der og da, eller velger fra albumet ditt.

Hvor stor er babyen i magen?
Visste du at når du er 12 uker gravid og alle organene i babyens kropp er dannet, så er den lille ikke lenger enn en husnøkkel fra hode til rumpe?

Nå kan du i siste versjon av appen legge filtre på bildene dine, eller dele et bilde med informasjon om babyen i magen:

Se så stor (liten?) foten min er, mamma!
Hvor store er de bittesmå føttene som kjennes ut som sommerfuglvinger eller bobler som sprekker? I appen kan du hver uke se hvor stor den lille foten er i forhold til en gjennomsnittlig mammafot i skostørrelse 39 (de første ukene er det hele babyen i forhold til mammafoten).

Når er babyen ventet?
Fortell gjerne om familieforøkelsen i sosiale medier ved å dele ditt bilde med dette flotte filteret på. Bor det en februarbaby i magen din?

Hva skal babyen hete?
Del babyens navn før eller etter fødselen med dette søte filteret.

Hvilket trimester er du i?
La appen holde styr på trimesterne for deg. Alt du trenger å gjøre er å svippe innom filteret «Trimester» og se hva som står der. Legg gjerne eget bilde bak, og del i vei!

Del nyheten!
Noen deler nyheten i sosiale medier tidlig, noen sent og andre ikke i det hele tatt. Nå kan du legge bitt bilde på dette filteret og dele i sosiale medier, eller bare sende direkte til familie og venner.

Barneromsavsløring
På YouTube finner du drøssevis av videoer med tittelen «Nursery reveal», altså avsløring av barnerommet når det er klart. Føler du ikke for å lage en hel video av det, men vil dele hele eller detaljer fra barnerommet, kan du jo legge på dette søte filteret.

Følg også med på utvidelser – vi har planer om mange søte bildefiltre både til deg som er gravid, og deg som har barn på utsiden av magen.

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 

Nyeste artikler: