BabyHalloween-feiring på nyfødtintensiven

Halloween-feiring på nyfødtintensiven

En ekte liten superhelt. Alle bilder: Capturing Hopes Photography
Av Janet Molde Hollund 1380 Sist oppdatert 01.11.16

Det er ingen tvil om at premature babyer er virkelige superhelter. Men på Halloween fikk de kle seg ut som det også – på nyfødtintensiv-avdelinger i USA.

Capturing Hope Photography er en samling av profesjonelle fotografer som tar bilder av premature babyer på nyfødtintensiv-avdelinger i USA. Tilbudet er helt gratis, og har som formål å gi foreldrene dyrebare minner fra barnets første tid. Dessverre overlever ikke alle premature, men da kan bildene være fine å ha i etterkant. For de som kommer friske hjem, blir bildene tatt på nyfødtintensiven et bevis på hvordan det går framover – og kan vise andre i samme situasjon at det kan gå bra.

Under Halloween var flere fotografer på nyfødtintensiv-avdelinger for å gi foreldrene noen ekstra minner fra høytiden. I en mail forklarer grunnleggeren av Capturing Hopes Photography, Deneen Bryan, at de ønsker å skape en atmosfære av håp for familiene med premature barn. Og siden de ikke får feire milepæler og høytider med barna sine på samme måte som andre, gjør fotografene sammen med medisinsk personale en ekstra innsats for å gjøre tilværelsen litt mer festlig og meningsfull.

Se noen av bildene i dette bildegalleriet.
 
Ønsker du å se flere bilder, kan du gå inn på Caturing Hopes Photography sin Facebook-side. 


Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 

Nyeste artikler: