PodcastBabyverden lanserer egen podcast

Babyverden lanserer egen podcast

Sjefredaktør Karine Næss Frafjord i Babyverden er programleder i Babyverdens podcast. I hver episode møter hun en fagperson som gir deg gode og troverdige svar om ulike tema.
Av Janet Molde Hollund 1684 Sist oppdatert 14.03.18
I dag har Babyverden fått en ny baby – en egen podcast. Her kan du lytte deg til svar på det du måtte lure på om graviditet og småbarnstid. Hør de tre første episodene her.

Rugetiden er endelig over, og Karine Næss Frafjord er stolt over å kunne lansere Babyverdens siste nystatsing – podcasten «Babyverden». Sjefredaktøren, som har mange år bak seg som journalist og programleder både i radio og fjernsyn, har siden nyttår kost seg bak mikrofonen – i møte med spennende fagfolk.

– Babyverden ønsker å være godt synlige på alle flater. Vi har allerede gode nettsider, Norges største forum for gravide og småbarnsforeldre – og vi har mange videoer. Nå har vi produsert 20 podcast-episoder, og vil lage flere fortløpende, sier Næss Frafjord.

Hun er opptatt av at episodene ikke skal være for lange.
– Hver episode varer i rundt 15 minutter, og gir gode og konkrete råd til gravide og de som har små barn. Det er mange dyktige fagfolk som deler sin kunnskap med oss. Så plugg i øreproppene mens du triller tur med et sovende barn, eller om du har en liten pause mellom slagene, sier Næss Frafjord.

De første tre episodene handler om bilsikring, navn og barnevaksinasjonsprogrammet. Du finner lenker til hver av de tre episodene under. Videre vil det bli tema som for eksempel å prøve å bli gravid, svangerskapskontroller, fødselsangst, hvordan forberede seg til fødsel, smertelindring under fødselen, tiden etter fødsel, påkledning av barn, samsoving og trassalder. For å nevne noe.

– Og vi tar gjerne imot innspill fra våre lesere/lyttere, sier Næss Frafjord.

Mailadressen er: podcast@babyverden.no

Klikk deg inn for å høre episodene her:

Podcast

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 

Nyeste artikler: