Med den nye MIN SIDE på Babyverden får du en unik mulighet til å skaffe deg venner som er i samme situasjon som deg! Her finner du svar på de mest vanlige spørsmålene om bruken av MIN SIDE.

Har du ytterligere spørsmål, kan du sende en mail til kundeservice@babyverden.no

Sist oppdatert: 28. februar 2011

ENDRING AV PROFIL OG PASSORD

Hvordan gjør jeg endringer på min profil?

Gå inn på ”min side”, klikk på ”mine opplysninger” i menyen til venstre.

 

Hvordan bytter jeg passord?

Gå inn på ”min side”, ”mine opplysninger” og ”min konto” for å endre passord.

 

Hvordan legger jeg inn profilbilde?

Gå inn på ”min side”, ”mine opplysninger” i menyen til venstre og klikk på ”bla gjennom”.  Du får opp et nytt vindu. Hent fram bildet du ønsker å bruke. Klikk på ”åpne”.  Scroll nedover og klikk ”lagre”.

 

Hvordan tar jeg bort profilbildet?

Gå inn på ”min side”, ”mine opplysninger” og huk av for ”Ta bort bilde”.

 

Hvordan vet jeg om mine endringer jeg har gjort er registrert?

Gå inn på ”min side” øverst i menyen, klikk på ”mine opplysninger” i menyen til venstre. Huk av for ”Send meg epost når mine emner blir oppdatert”. Scroll til nederst på siden og trykk ”lagre”. Du vil få epost når oppdateringene dine er registrert.

 

DIN STATUS 

Hvordan endrer jeg status fra ”Prøver å bli gravid” til ”Er gravid”?

Gå inn på ”Min side”, velg ”mine opplysninger” i menyen til venstre. Ta FØRST bort avhukingen fra ”Prøver å bli gravid” før du huker av for ”Er gravid”. Scroll til nederst på siden og klikk ”lagre”.

 

Hvordan endrer jeg status fra ”Er gravid” til ”Har barn”?

Gå inn på ”min side”, velg ”mine opplysninger” i menyen til venstre.  Ta bort avhukingen for ”Er gravid” og huk av for ”Har barn”. Scroll til nederst på siden og klikk ”lagre”.

Kan jeg ha to statuser på profilen min?

Det går an å stå som ”Prøver å bli gravid” og ”Har barn”. Det er også mulig å stå som ”Er gravid” og ”Har barn”.

 

MOTTA VÅRE POPULÆRE NYHETSBREV

Hvordan melder jeg meg på Babyverdens nyhetsbrev?

Gå inn på ”mine opplysninger” og huk av for ”Nyhetsbrev fra Babyverden”.

Hva gjør jeg for at jeg kan motta ukentlige nyhetsbrev?

Gå inn på ”min side” og ”mine opplysninger”. Under feltet for ”Prøver å bli gravid”, ”Er gravid” og ”Har barn”, er det boks hvor du kan huke av for ”Nyhetsbrev uke for uke i graviditeten. Huk av her og du vil ukentlig motta nyhetsbrev tilpasset din graviditet.

Hvordan går jeg fram for å motta nyhetsbrev tilpasset barnets (barnas) alder?

Gå inn på ”min side” og ”mine opplysninger”. Under fødselsdato for barnet, er det to avhukingsbokser. Her huker du av for nyhetsbrevet du ønsker å få tilsendt.

 

OM OPPLYSNINGER OM BARNA

Må jeg legge inn navn på barna mine?

Nei, du må ikke registrere navn på barna dine.

 

Må jeg registrere kjønn på barnet?

Nei, du må ikke registrer kjønnet på barnet/barna

 

Er det begrensinger for hvor mange barn jeg kan registrere?

Nei, du kan registrere så mange barn du vil. Dersom du ønsker flere felt for barn, klikk på ”legg til flere barn”, og du kan registrere alle barna du ønsker.

FORUMSBRUKER

Hva er signatur?

Signatur er den teksten som kommer nederst på alle meldinger du sender fra deg.

 

Hva er ticker?

Her kan du legge inn en nedtellings ”kalender” som teller ned til en ”begivenhet” som for eksempel termindato, nedtelling til bryllup, bursdag og lignende. Denne type ticker laster man ned fra andre nettsteder som for eksempel  www.Snugglepie.com.

 

Hvor og hvordan velger jeg kallenavn til forumet?

Gå inn på ”min side”, ”mine opplysninger” og ”KONTAKTINFORMASJON” og skriv inn det kallenavnet du ønsker å bruke på forumet i feltet for ”nick”. Dersom du velger et kallenavn som allerede er i bruk, vil du få opp en tekst om at kallenavnet allerede er i bruk. Da må du velge et annet kallenavn.

 

HVEM KAN SE HVA?

Kan alle se profilbildet mitt?

Du velger selv hvem du ønsker å dele ditt profilbilde med. Til høyre for bilde, finner du en rullegardin hvor du kan velge ”bare meg”, ”venner” og ”alle”.

 

Kan andre se mitt virkelige navn?

Du velger selv hvem du ønsker å dele ditt navn/etternavn med. Dette velger du under ”kontaktinformasjon” under ”Navn” og ”Etternavn”.

Kan alle se opplysningene jeg har registrert på ”min profil”?

Du velger selv hvem som skal ha tilgang til dine personopplysninger. I menyen til høyre under ”mine opplysninger”, er det et rullegardin hvor du kan velge ”bare meg”, ”venner” og ”alle”. Her klikker du på alternativet for hvem du ønsker å dele dine opplysninger med.

Kan alle se barna jeg har registrert og bildene jeg har lagt inn av dem?

Du velger selv hvem som skal ha tilgang til opplysningene om dine barn. Dette velger du ved å velge ”bare meg”, ”venner” og ”alle”. Dette velges inne på ”min side” og ”personlige opplysninger”.

 

Kan alle se min e-post adresse?

Du velger selv hvem som skal kunne se din e-post adresse. Dette velger du med å dra ned rullegardinet under ”Kontaktinformasjon” hvor det står ”E-post”.

 

Kan alle se nyhetsoppdateringene mine?

Du velger selv hvem du ønsker å dele venneinformasjonen med. Dette velger du under ”Min side”, ”Mine opplysninger” og ”Nytt om venner”.

 

Hvem ser bildene jeg har lagt inn på ”Mine galleri”?

Du velger selv hvem du ønsker å dele dine bilder med. Gå inn på ”Min side”, ”Mine opplysninger”, ”Mine gallerier” og velg hvem du ønsker å dele dine bilder med.

Hvem ser bloggen min?

Bloggene på Babyverden er åpne for alle.

Hva synes du om artikkelen?