JulekalenderPaw patrol

Paw patrol

Av Maren Eriksen og Janet Molde Hollund 4956 Sist oppdatert 06.11.17
Paw Patrol til unnsetning! Søte små plastdyr som mange barn vil kjenne igjen og elske.

Pris: 349,-

Aldersgruppe: 3+

Førsteinntrykket: Forsiden på kalenderen ser veldig koselig og julete ut. Glade dyr trekker pingviner i slede, lager snømann og leker foran juletreet. Appellerer sikkert til våre yngre testere. Kalendereskens framside kan brettes ned, slik at innholdet i lukene settes på en slags scene, så være forsiktig når du åpner den.

Ut fra hintene på forside og bakside, ser det ut til at kalenderen inneholder figurer og tilbehør. En liten hund eller to og en snømann virker lovende. Mange kalendere legger opp til at barnet ender opp med et univers, men inviterer ikke alltid til umiddelbar lek hver dag – denne kan se ut til å være et unntak. Fint for de minste med innhold som ser ut til å tåle litt, og som ikke trenger bygging.

De voksnes vurdering:

Kalenderen var vanskelig å åpne. Barna rev fort med seg mer enn bare lukene. Og tingene inni var nesten umulige å få ut av plastikken. Lekene inni var stort sett veldig bra, og barna begynte å leke med én gang. Enkelte ting (som snømannen) var ikke like fin som på utsiden av esken. Men greit med en kalender hvor barnet kan leke umiddelbart. Noen av lukene er litt kjedelige.

Barnas vurdering:

– Paw Patrol!

Det er tydelig at barna kjenner universet fra barne-tv.

– De redder mennesker og pingviner, forklarer Felix (4 år)

De små dyrene blir fort levende og snakker og aker.

Gjerdet, kassen, høyballen, skiltet, isfjellet og treet er lite spennende, og snømannen er de skuffet over. Men alle dyrene og kjelken er bra.

Konklusjon:

I motsetning til mange av de andre kalendrene er innholdet i denne enkelt å leke med umiddelbart – uten foreldrehjelp (bortsett fra selve åpningen som krever voksenhjelp). Barnet sitter igjen med et lite univers, og det er leker som ser ut til å tåle litt og vare videre inn i 2018.

PawPatrol_innhold1068
Dette var innholdet i kalenderen fra Paw Patrol.

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 

Nyeste artikler: