6. mars kl 16 gikk vannet helt uventet, hadde følt meg dårlig et par dager med feber osv reiste meg opp fra sengen å skulle på do kom ut i gangen da gikk vannet .

Sist oppdatert: 23. april 2008

Min eldste sønn på 21 mnd prøvde så godt han kunne å tørke opp å greier må jo si det var litt søtt da Ringte sykehuset  å de sa at jeg ikke trengte å stresse med å komme inn siden jeg ikke kjente noe ennå men kunne ta meg en tur inn utover kvelden.
 
Ca kl 17 da fikk jeg to tette rier eller hva nå det var etter hverandre å ble vel litt redd kanskje, og siden jeg hadde gått med 2 -3 cm åpning fra uke 35 så ble det sendt sykebil til meg i tilfelle dette  skulle gå litt for fort.
Kom inn på sykehuset ca kl 18 hadde da ingen rier og ikke var det noe mer åpning heller. De tok noe blodprøver av meg siden jeg sa jeg hadde feber. Det ble da funnet en infeksjon i kroppen min så da valget legen å sette rie stimulerende drypp på meg slik at alt kunne komme i gang.
 
Fikk også medisin mot infeksjonen , det tok en stund før jeg begynte å merke noe men ca 2230 så var det en smule ubehagelig men ikke så vondt at jeg trengte noe får det ennå. De skrudde opp rie dryppet hver halv time så rundt kl 0100 da var det så vondt at jeg ba om lystgass, men den fungerte absolutt ikke denne gangen.
 
Det gikk vel rundt en halv time til da ba jeg om epidural men den legen som skulle sette det kom ikke før nærmer kl 0300 så det var lange tid å vente med rier som kom med 10 til 20 sek mellomrom fikk da satt epiduralen. Den skulle bruke ca 20 min på å virke så vel rundt 0320 skulle den ha virket men  da hadde pressriene begynnt å jeg klarte ikke å la være å presse ble sjekket og fikk beskjed  om å presse når  riene kom.
 
Så kl 0353 kom lille benjamin ut med et skrik han veide 4090 g og 52 cm, navlesnoren var 1 runde rundt halsen og en stor knute på den også litt skremmende å se der å da men det hele gikk da bra heldigvis 🙂
Nå er han straks 4 uker og er litt av en klump 🙂 på snart over 5 kg  , jeg kommer garantert  til å gjøre dette igjen om jeg skulle være så heldig 🙂
Hva synes du om artikkelen?