AnnonsørinnholdNavnemerketDesign dine egne navnelapper hos Navnemerket

Design dine egne navnelapper hos Navnemerket

Av Navnemerket 885
Klistremerker, strykemerker eller minilapper – eller kanskje en miks? Hos Navnemerket kan du velge lett gjenkjennelige tegninger eller symboler som gjør det enkelt å få med seg riktige klær og eiendeler hjem fra barnehage og skole.

I ferien nyter mange late og gode dager med familien. Barnas hyller i barnehage og på skole ble gjerne tømt før dere tok fri, men fikk dere med dere alt dere skulle hjem?

Når barnehage- og skoleåret er over, er det ofte mange velfylte restekasser med umerkede klær og eiendeler. Mange flotte ting, som man skulle tro at noen savnet. Langt fra alt kommer tilbake til sine rettmessige eiere, og blir i stedet sendt til for eksempel Fretex. Med navnemerker på klær og utstyr er det ikke tvil om hvem som er eieren. Strykemerker kan festes direkte på klær og tekstiler. Klistremerker kan festes på merkelappene på klær, leker, sko, matbokser og drikkerflasker, for å nevne noe. Til og med mor og fars ladekabler kan få en liten navnelapp, så slipper en å krangle om hvem som la hvilken ledning hvor.

Navnemerket.no finner du et godt utvalg av ulike design, slik at dere kan lage deres helt unike navnelapper. La gjerne barnet være med og bestemme hvilken tegning eller ikon det ønsker, så blir det lett gjenkjennelig – selv om barnet ikke ennå kan lese. Klistremerkene kan du få med fargerike tegninger, dere kan velge bakgrunnsfarge og bokstavfont. Ønsker dere bare et enkelt ikon i svart-hvitt, er det også mulig. Strykemerkene er i svart-hvitt, og du kan velge ikon og skriftfont.

Designtips:

– Velg gjerne en farge som står litt ut
– Husk god kontrast mellom tekst og bakgrunn.
– Du kan velge å forstørre motivet, dersom du ønsker det.

Du velger selv hvor mye informasjon du ønsker å ha med, siden navnelappene kommer i flere størrelser. Klistre- og strykemerkene har plass til inntil tre linjer med tekst, mens minilappene kan ha en linje.

Last opp ditt eget bilde!

Har du lyst til å ha ditt eget bilde på navnelappene? Eller hva med logoen til favorittklubben eller -bilmerket? Med den nye funksjonen «Last opp eget ikon» så er det veldig enkelt! Bare trykk på knappen, velg et bilde fra enheten din (mobil eller pc), sett det inn som sirkel eller kvadrat og bestill. Som med ikonene kan du velge å forstørre motivet.

Navnelappene er av høy kvalitet og til lav pris. Klistremerker som er satt riktig på, og deretter har fått hvile noen timer, tåler høy temperatur i oppvaskmaskinen. Strykemerkene kan fint vaskes på 90 grader.

Hva kan du skrive på lappene?

– De aller fleste skriver barnets fornavn.
– Noen har med etternavn, eller f.eks forbokstav i etternavnet. Kan være greit om flere i barnehagen har samme fornavn.
– Ta gjerne med ditt mobilnummer – så kan du få beskjed om klær på avveie
­– Vanligvis trenger du ikke skrive full adresse. Hold det kort, så blir ikke teksten så liten.

 

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 
Forrige artikkel
Neste artikkel

Nyeste artikler: