AnnonsørinnholdBluumUnike strikkeplagg – akkurat slik du og barnet ditt vil ha det!

Unike strikkeplagg – akkurat slik du og barnet ditt vil ha det!

Kosepose Billebæ i Pure Eco Baby Wool
Av Bluum 2247
Hos Bluum får du komplette strikkepakker til barn. Du kan velge mellom flere flotte mønstre og farger, slik at du får det akkurat slik du ønsker det. Alt er godt og tydelig forklart, uten vanskelige ord og forkortelser.

Ingen ting slår gode ullplagg til babyen – året rundt. Ull er lunt og godt, regulerer varmen, har selvrensende egenskaper og trenger ikke vaskes så ofte. Noen gravide bruker ventetiden fram til termin til å strikke hentesett, koseposer og tepper til babyen, andre får hjelp av ivrige vordende bestemødre eller venner. Ull er gull også når barnet blir større, så det er ingen grunn til å stoppe å strikke etter at babytiden er over.

Stort utvalg av barneplagg
Bluum har spesialisert seg på strikkeplagg til barn. Du kjøper komplette strikkepakker med oppskrift og alt du trenger av garn til babystrikk og strikk til småbarn. De aller fleste er i Bluums egne, unike design. Her finner du blant annet oppskrifter på koselige bodyer, hele dresser, jakker, gensere, kjoler, luer og rompere. Du kan også strikke kosepose til den nyfødte. Koseposen er lunere og mer praktisk enn et babyteppe, og kan brukes de tre første månedene – eller til barnet vokser ut av den. Senere kan koseposen være fin om det kommer flere søsken, eller kanskje kan barnet bruke den til å legge bamsen eller dukken sin i?

Bluum sparkepose med knytning i Alpakka

Les mer om sparkeposen på bildet 

Les mer om koseposen som er på toppen av artikkelen, kosepose Billebæ i Pure Eco Baby Wool

Alt du trenger i en og samme pakke
Når du bestiller en strikkepakke fra Bluum, får du med alt garnet du trenger for å strikke plagget i ønsket størrelse. Antall garnnøster er ferdig beregnet for deg, og har du ikke strikkepinner, får du tilbud om å bestille det også.

Se Bluums deilige strikkedress i Pure Eco Wool 

Stor valgfrihet
Når du bestiller en strikkepakke, kan du selv velge hvilken farge du ønsker. Dersom det er flere farger i mønsteret, kan du velge fargekombinasjoner selv. Vil du strikke kosepose, genser, kjole, jakke eller body, har du også mulighet til å velge hvilket mønster du ønsker å ha på plagget.

Barnas favorittmønstre
Ikke alle barn liker strikkeklær like godt som foreldrene. Da kan det hjelpe at barnet selv kan velge sin favorittfigur som mønster på det nye strikkeplagget. For hvem kan vel si nei til en genser pyntet med enhjørninger, pandaer eller prinsessekroner? Eller hva med en tøff brannbil, traktor eller fiskebåt? For å leke deg med farger og kombinasjoner, kan du bruke Bluums strikkeverktøy. La gjerne barnet være med og se hva det liker.

Enkle mønstre
Mønsteret er selvsagt med i pakken du bestiller, og er i farger, slik at du lett kan se hvilken farge som brukes hvor – uten å måtte orientere deg fram i et rutenett med kryss, haker eller prikker som symboliserer ulike farger. Dersom du har endret på fargene eller fargekombinasjonene i basisoppskriften, vil det komme fram hva som tilsvarer hvilken farge i oppskriften. Mønstrene forklarer på en enkel måte hvordan du skal gå fram når du strikker, uten at det brukes vanskelige begreper og forkortelser.

Er du blant de viderekomne, er det selvsagt også noen oppskrifter som krever litt mer erfaring med strikkepinnene. Det kan for eksempel være kjole med puffermer, plagg med fletter eller detaljerte figurer med mange farger.

Bluum strikkekjole – Fiskebåt i Pure Eco Baby Wool

Her kan du lese mer om fiskebåtkjolen

Flere garntyper å velge mellom
Hos Bluum får du kun naturlige garntyper av høyeste kvalitet i eco ull, merino ull og alpakka. Du får flere typer ull fra Dale garn: Baby ull, Soft Merino ull, Møy og Møy Tweed som består av alpakka og Peruansk Highland-ull, Pure Eco Baby Wool.

Du kan kjøpe garn uten å kjøpe garnpakker med mønster, men det er ikke mulig å kjøpe mønstre uten at du kjøper garnpakker.

Finn din favoritt – og kos deg strikketøyet!

Se alt vi tilbyr i babystrikk her.

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 
Forrige artikkel
Neste artikkel

Nyeste artikler: