AnnonsørinnholdBluumSommerstrikk til fine små

Sommerstrikk til fine små

Av Bluum 1897
Ull er bra året rundt, og til det varmeste halvåret er tynne og lette ullplagg herlige. Ull absorberer både svette og annen fukt, og holder den fine lille varm, selv om plagget skulle bli fuktig.

Plagg til baby og småbarn er små og raske å strikke. I Bluum har vi lagt vekt på at oppskriftene også skal være lette å forstå. Her er ingen kryptiske forkortelser og framgangsmåten blir forklart i detalj, slik at selv nybegynnere kan mestre oppgaven.

Strikkebodyer
Strikkebodyer er supre sprelleplagg til sommeren! Og fine som undertøy resten av året, så brukstiden er lang. Her har vi samlet et knippe av våre bestselgere til deg.

Strikkebodyer

Deilige sommerplagg til de små
Plagg i duse vår- og sommerfarger i tynn merinoull er blant vår nyeste kolleksjoner. Heldresser, to-delt sett, tunika, poncho og mye mer. Soft Merinoull er et lunt og mykt garn og passer ekstra godt til sommerplagg. Her ser du noe av utvalget.

Sommerplagg i Soft Merino Ull

Sirissima-plaggene våre passer også godt til sommeren. Her får du garnpakker til sommerfugltopp, Ylva danseskjørt og kjole både i det supermyke luksusgarnet Solo Cashmere og i det økologiske babyullgarnet Pure Eco Baby Wool.

Sirissima strikk

Bluum er kjent for våre strikkeplagg med mønsterrader i hvitt, og settet med strikkeskjørt og topp i mønsteret Billebæ ble raskt en kundefavoritt!

Billebæ skjørt og topp i Pure Eco

Dette søte strikkeskjørtet med enhjørninger er også en soleklar vinner, særlig blant 2-3-åringene.

Strikkeskjørt med Enhjørninger i Pure Eco

Vil du ha litt lenger tid på strikkeprosjektet ditt? Utvalget vårt er stort! Se alle garnpakker til baby- og småbarnsplagg på Bluum.no.

God strikking!

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 
Forrige artikkel
Neste artikkel

Nyeste artikler: