GravidLesernes siste magebilder før fødselen

Lesernes siste magebilder før fødselen

Illustrasjonsfoto: Crestock
Av Babyverden 1272 Sist oppdatert 26.09.12

Svangerskap og fødsel slutter aldri å fascinere. Disse bildene er tatt bare timer eller dager før babyene var trygt i mammas armer. Så rart å tenke på at noe så lite kan ha gjort magen så stor!

Å finne ut at man er gravid er stort og flott. Og babyen krever stadig mer plass – både i tankene, men også rent fysisk i mors mage. Hennes organer viker villig for å gi plass til den voksende babyen. Og når man ikke tror man kan bli større, så går det.

Sjekk også vår animasjon: Se babyen og magen vokse!

 

Se lesernes siste magebilder før fødselen under. Vil du dele ditt magebilde? Send det til babyverden@sandviks.com


I bildegalleriet finner du mager som huser både en og to babyer. Felles er at det er det siste bildet som ble tatt av magen – før babyene ble født. Tenk så utrolig kvinnekroppen er som klarer dette!


Etter uker og måneder med symptomer, plager, forventning, spenning og klargjøring, så går startskuddet. Og snart forvandles livet fullstendig. Du blir mamma til den lille babyen du har blitt så godt kjent med allerede, men som du aldri har sett før.Og plutselig kan du se hvordan babyen sutter på hånden – kanskje akkurat som den gjorde på ultralyden, du kan se hvem han eller hun ligner på, og du kan se sparkene som du har kjent inni deg.


Overgangen går så fort at mange ikke rekker å kjenne så mye på hvor utrolig det faktisk er.

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 

Nyeste artikler: