Ufrivillig luftavgang og katastrofegråt fordi Mega var utsolgt for nygrillede kyllingvinger. Dette er gravides flaueste øyeblikk.

Sist oppdatert: 23. april 2012

Det er ikke sikkert at de som har opplevd disse episodene nødvendigvis lo så mye der og da…  Men godt at det går an å smile litt senere, da. Å være gravid er i seg selv ingen sykdom – men at det er en spesiell tilstand, kan ingen nekte på.

Se også: Underlivshumor fra jordmormunn

– Jeg satte meg fast imellom to bord på McDonald’s pga den store magen… En annen episode var da jeg lå i senga sammen mannen min, og vi hadde latterkrampe av en eller annen grunn. Det endte med at jeg tissa på meg i senga – og da lo ikke akkurat mannen min noe mindre!

Kjempefis det ikke var mulig å skylde på andre!
– Jeg slapp en kjempefis inne på Obs bygg da jeg var høygravid. Vi snakker ekko i flere sekunder etterpå… Og det var ingen andre i nærheten å legge skylda på heller. Mannen lo sånn at det var ingen tvil om hvem synderen var.

– Jeg stod midt på Coop Mega og grein fordi de var tomme for ferdiggrillede kyllingvinger!

Morsomme episoder fra fødestua!

– Jeg begynte å griiiiine, og låste meg inne på badet i over én time fordi jeg ikke hadde klart å åpne pakken med tørkeruller. Kastet de rundt og skrek. Han stod med store øyne og kikket på meg. Da jeg omsider kom ut av badet begynte jeg å grine fordi han ikke hadde kommet etter.

– Samboeren forventer at jeg skal gjøre alt husarbeidet

Så mye fortalte vi omverdenen under fødselen

Andrew ville prøve å føde…

Gravid uke for uke


TOMT FOR VESTLANDSLEFSE?!?!

– Skulle ut å gå tur med sambo, og fikk ikke på meg skoa, så skulle han knyte lissa.. jeg grein å skreik, det er feil måte å knyte, den ene er for stram den andre for løs.. sparka av meg skoa og gikk å la meg.. han gikk tur alene, men kom hjem med cola. Da var alt glemt.. hehe..

– Jeg sto på kjøkkenet å hylgrein da jeg oppdaga at jeg var tom for Vestlandslefse. Da hadde jeg allerede spist 8 stk på 20 minutter.

– Begynte å gråte fordi jeg ikke klarte å låse opp inngangsdøra med sentrallåsen på bilnøklene….

– Hadde en underlivssjekk da jeg var høygravid. Mens en jordmor og en sykepleier står og sjekker, slipper jeg to luftbomber, gitt!! Hjelpes!!

Har du noen flauser du vil dele med oss? Bruk kommentarfeltet under artikkelen. 

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelSlik er den igangsatte fødselen
Neste artikkelSlapp å avbryte svangerskapet likevel
DEL