Nettopp testet positivt? Hvordan føles det? For tidlig å dele alle tanker, bekymringer, gleder og spørsmål med venner og familie? Hva med å snakke med en hel haug som er i akkurat samme situasjon som deg! Velkommen til terminklubben for Oktober 2015!

Sist oppdatert: 12. januar 2015

Å finne ut at man er gravid er stort – uansett hvor lenge man har prøvd (eller forsøkt å unngå det). Et nytt liv er i ferd med å bli til inni deg!

Trenger du et sted å juble, hyle, skrike ut av bekymring, spørre om de flaue spørsmålene, glede deg over hver dag som går – og du fortsatt er gravid, diskutere symptomer med og mye mer?

Her er terminklubben for oktober 2015!

Nyttig lesestoff for deg som er nygravid:

 

 

 

 

 

 

Terminkalkulator – finn din termin!
Husker du når første dag i sist menstruasjon var? Det er faktisk denne datoen som regnes som startpunktet for svangerskapet på, selv om unnfangelsen først fant sted cirka to uker senere. Husker du ikke denne datoen, kan du legge inn dato for når du tror babyen i magen ble unnfanget. Gratulerer, og lykke til!

Regn ut din termin nå!

Uke for uke
Det er magisk å finne ut nøyaktig hva som skjer inni livmoren din denne uken. Hvor stor er babyen? Blir ørene dannet denne uken? Hvilken dag begynner hjertet å slå?

Finn din uke her!

Slik forteller du kjæresten at du er gravid
Har du funnet ut at du er gravid, og klarer å vente litt lenger enn den positive testen før du deler den store nyheten med kjæresten?

Her er noen artige tips til hva du kan gjøre

Huskeliste for første trimester
Gratulerer med graviditeten – nå har du fått ansvaret for et nytt liv! Det er spennende, kanskje litt skummelt, fantastisk og fascinerende. Det er også mye å huske på. Her er en påminnelse om det du kan gjøre for deg selv og babyen din i disse viktige første ukene!

De 20 viktigste tingene du kan gjøre

Kinesisk fødselskart
Kinesisk fødselskart viser om det blir gutt eller jente. Det kinesiske fødselskartet tar utgangspunkt i hvor gammel moren var da barnet ble unnfanget og måneden unnfangelsen fant sted.

Sjekk om det gjemmer seg en liten gutt eller jente i magen din!

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelSlik reduserer du risikoen for krybbedød
Neste artikkelEn hard fødsel jeg ikke kommer til å glemme
DEL