AnnonsørinnholdLillebaVelkommen inn i Lillebas eget univers

Velkommen inn i Lillebas eget univers

Daglig leder Sherri Pourhashem ønsker at et besøk i Lilleba Konseptbutikk skal føles som et besøk til noen du kjenner.
Av Lilleba 356 Sist oppdatert 29.05.22
Like innenfor den brosteinsbelagte gata i Østervåg 9 i Stavanger, finner du et eget univers. Lilleba Konseptbutikk bugner av supermyke klær og sengetøy til både liten og stor – klar til å fylle gjestene sine med pur hverdagsglede.

Når du kommer innenfor dørene i Lillebas Konseptbutikk i Stavanger sentrum, kan du for en liten stund glemme hverdagsmas og travelhet utenfor. Over høyttalerne spilles rolig musikk, okergule og trekledde vegger og mange grønne planter gir en lun og varm atmosfære. På stativene henger klær i alle størrelser fra nyfødt og opp til XL for voksne. De lokaldesignede plaggene er laget av en blanding av bambusviskose og bomull. Det samme er sengetøyet, for deg som vil pakke deg inn i det aller mykeste når du skal sove.

Lilleba har klær til både baby, barn, dame og herre.

Mykt som en nattaklem

Ønsket til Lilleba er at produktene skal føles som en god nattaklem. I konseptbutikken kan du selv ta og kjenne på de myke stoffene. Lilleba mener at klærne som skal være er innerst mot huden skal være de aller mykeste. I de romslige prøverommene i butikken kan du prøve hvordan tøyet føles mot kroppen. Plaggene er laget med minst mulig sømmer, og det er ingen merkelapper eller vaskeanvisninger som stikker. Og vil du teste det lune sengetøyet, står en stor oppreid seng klar innerst i rommet – med masse puter og dyner. Og ja, det er lov å sparke av seg skoene og legge seg godt til rette. Pass bare på at du ikke sovner.

Hvem blir vel ikke fristet til å ta seg en liten dupp i denne flotte senga?

Velkommen inn!

Lilleba er fra Stavanger, og bedriften ble opprettet i 2006. Mange er kjent med Lilleba & Herremann sine kolleksjoner gjennom nettbutikken, mens andre har oppdaget klærne i andre butikker som fører merket. Siden september 2019 har det også vært mulig for folk å oppleve selve essensen av Lillebas visjon i den fysiske konseptbutikken i Stavanger sentrum.

– Vi ønsker at det skal være lunt og uhøytidelig her, som om du kommer på besøk til noen du kjenner. Du skal føle deg velkommen, sier Sherri Pourhashem, som er daglig leder.

Opplevelse for hele familien
Konseptbutikken har mange faste kunder som har blitt glade i den lune atmosfæren, og gjerne kommer innom bare for å si hei. Andre besøker butikken for første gang, og utforsker hva den tilbyr. Lilleba ønsker hele familien velkommen. De minste finner gjerne veien inn i den koselige trehytta like ved kassen. Der kan de sitte på varme saueskinn og lese bøker mens foreldrene prøver og handler klær. Og synes noen voksne at partneren bruker vel lang tid, kan de ta en pause med en varm kopp kaffe i.

Nattøy – og mye mer

Lilleba er kanskje mest kjent for nattøyet sitt, og spesielt bestselgeren Tuva-pysjen. Men sortimentet består også av morgenkåper, loungewear, koseklær og småartikler som for eksempel ammeinnlegg, smekker, sovemasker, gulpekluter og strømper. Og du kan ha god samvittighet når du kjøper noe. Etisk handel og produksjon har alltid vært viktig for Lilleba. De er også stolte av at klærne har så god kvalitet at de gjerne kan gå i arv til andre som har bruk for dem. Eller selges videre.

Tuva-pysjen er bestselgeren til Lilleba, og finnes i mange størrelser og mønstre.

Vil du se utvalget i butikken, kjenne på de myke plaggene og kanskje prøve dem før du kjøper, er du hjertelig velkommen neste gang du er i Stavanger.

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 
Forrige artikkel
Neste artikkel

Nyeste artikler: