AnnonsørinnholdLillebaTrendy og nostalgiske pysjer til lyse netter

Trendy og nostalgiske pysjer til lyse netter

RAGNHILD trøye og longs og TUVA pysj "Løvetann" rosa
Av Lilleba 528 Sist oppdatert 26.04.21
Den nye vår- og sommerkolleksjonen vår heter «Sommerminner» - inspirert av deilige barndomsminner fra en tid da alt var enklere, mykere og friere. Vår og sommer var synonymt med lek, kos og uendelige dager på hytta med storfamilien. Å binde blomsterkranser og å blåse løvetann var sommerlykke.

De gode minnene bærer vi alltid med oss. Med denne kolleksjonen håper vi å bidra til at de løftes fram, deles og gir inspirasjon til å skape nye, minst like deilige minner for egne barn. En god natts søvn i nytt, supermykt natt-tøy er en god start på veien til nye sommerminner.

Tuva pysj og Tide sett ‘Folklore’

Vi begynte sesongen med lansering av pysjen i mønsteret «Folklore», som er gul som sola. Gult er optimismens farge. Helt fantastisk til vår, sol og sommer. Vi kaller mønsteret for «Folklore» fordi det er inspirert av tradisjonelt nordisk håndverk.

SISI kjole og BILLIE sett «Løvetann» rosa

Mønsteret «Løvetann» Dette minner oss om alle de gangene vi har ligget i gresset og kikket opp mot skyene, og blåst de hvite løvetannfrøene av gårde med ønsker og drømmer om en lys framtid. Dette mønsteret kommer i mørkeblått til hele familien, slik at alle kan matche. Til glede for alle dere rosa-fans der ute, kommer mønsteret også i sesongens svært trendy tyggegummi-rosa.

LONE kjole og TUVA pysj «Paisley»

«Paisley» Lette og lyse “Paisley” er et klassisk mønster som skal minne oss om historien. På samme måte som trender går i bølger, vil historien med jevne mellomrom komme tilbake. Dette lyseblå mønsteret er veldig diskret og nostalgisk, samtidig som det bærer med seg tyngden av 2000 år med utvikling av mønstre – og symboliserer liv og evighet.

Mønster «Løvetann»

I denne kolleksjonen har vår designer prøvd å koble sammen gammelt og nytt, trender og tradisjon. Resultatet er alles favorittklær fra Lilleba i meningsfulle mønstre, pakket inn i friske og optimistiske farger – som forhåpentligvis vil få fram smilet.

Det var litt om vårplaggene! Følg med oss videre, slik at du får med deg sommerplaggene i «Sommerminner»-kolleksjonen. Flere spennende nyheter er på vei!

Se alle vårnyhetene fra Lilleba.no her.

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 
Forrige artikkel
Neste artikkel

Nyeste artikler: