Sist oppdatert: 16. februar 2017

Hei!

Vi har også en baby i magen. Vi venter nemlig på at «nye Babyverden» skal bli født. Tiden er inne for et ansiktsløft på Babyverden, og vi er stolte over å kunne gi deg en snik-titt i dag. En slags ultralyd-undersøkelse om du vil. Babyen vår er ikke helt ferdig ennå, men terminen nærmer seg.

Vi er i ferd med å legge om Babyverden, og ruter deg derfor inn på Beta-siden vår i dag.

Det gjør vi både for din skyld, og for vår skyld. Vi er veldig stolte av den nye siden, og håper du vil oppleve den som enklere å finne fram i, oversiktlig og fin.

Siden er ikke 100 prosent ferdig, så noe av grunnen til at du havnet inn her i dag, er at vi vil vite hva du synes. Hva liker du, hva liker du ikke? Hva virker bra, hva virker dårlig? Er det noe du synes vi bør gjøre bedre? Alt av ris, ros og tilbakemeldinger er hjertelig velkomne på e-post: babyverden@sandviks.com eller i kommentarfeltet nederst på siden. Benytt deg av muligheten til å påvirke sånn at Babyverden blir sånn DU vil ha den!

I tiden frem til lansering av «nye Babyverden» vil du fra tirsdag ettermiddag av få tilbake «gamle Babyverden». Men beta finnes der fortsatt: babyverden.no så du kan titte innom når du måtte ønske. Og muligheten for å sende oss en e-post vil fortsatt være der.

Etter hvert vil du også merke at noen av artiklene fører deg inn hit, og om ikke lenge er vi over på nytt nettsted. Det gleder vi oss til, og håper du også gjør det.

Takk for hjelpen!

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelAvføring hos det fullammede barnet
Neste artikkelFølg utviklingen – last ned Babyverden-appen din her!
DEL