Minnehagen er en genial digital minnebok hvor du kan ta vare på bilder, filmer og sitater fra barnet ditt. Minnehagen er privat, og du kan selv velge hvem du vil dele minnene med. Prøv Minnehagen - og bli med i vår konkurranse.

Sist oppdatert: 3. august 2012

Vinn den prisbelønte familieserien «Vaffelhjarte» på DVD, Odd Nordstogas Spellemannsnominerte album «Bestevenn» og Maria Parrs barnebok som serien er basert på.

1. premie: DVD, CD og bok
2. premie: DVD
3. premie: DVD

 Fra Minnehagen til sju måneder gamle Jenny.

Les: Hvorfor Minnehagen er så genial!

Hva du må gjøre:
– Lik Minnehagen på Facebook – klikk her for å komme til Minnehagen på facebook. (Minnehagen er en digital minnebok.)
– Logg inn på minnehagen.no og test den ut eller klikk her. (Logg på med samme brukernavn og passord som du bruker her på babyverden eller familieverden.) (NB. hvis du ikke har en bruker til babyverden/familieverden fra før, så må du opprette en.)
Legg igjen en kommentar i denne tråden på forumet om hva du liker aller best med Minnehagen.

Start: Torsdag 2. august
Slutt: Søndag 12. august
Vinneren trekkes og kontaktes gjennom pm på Babyverden mandag 13. august.

Om premien:

Vaffelhjerte er NRKs prisvinnende familieserie som nå kommer ut på DVD 8. august.
Serien er blant annet kåret til Årets familieserie av Barnevakten i 2011 og vinner av Gullruten 2011 for beste barne- og ungdomsprogram.

Serien utspiller seg i naturskjønne norske omgivelser rundt den vesle bygda Knert-Mathilde på Sunnmøre, og er basert på Maria Parrs Brageprisvinnende barnebok ved samme navn. Vi følger de to vennene Trille og Lena som er de eneste to barna på samme alder som bor på den lille plassen. Daglig leder for organisasjonen Barnevakten, Øystein Samnøen, hadde dette å si om serien som ble kåret til Årets familieserie:
”Vi trenger fortellinger som kan berøre og begeistre oss på tvers av alder. «Vaffelhjarte» formidler varme, trygghet, hverdagsglede og verdien av vennskap og gode relasjoner på en nær og ekte måte.”
Vakkert lydbilde fra Odd Nordstoga
Serien er filmet i nydelige bygdemiljøer på vestlandet, med musikk fra Odd Nordstoga. Tekstene og musikken til Nordstoga forsterker de mange flotte inntrykkene og støtter opp under seriens varme og nærhet. Albumet ”Bestevenn”, med soundtracket fra Vaffelhjarte, ga Odd Nordstoga

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelDette trenger du til barnehagestart
Neste artikkelKan jeg drikke alkohol når jeg ammer?
DEL