Desperate småbarnsmødre på jakt etter et godt søvnråd. Sikkerheten til barnet i barnehagen. Hvor mange ultralyder? Hvilket navn skal jeg gi sønnen min? Detter er fire av mange hundre emner som diskuteres på forumet - akkurat nå!

Sist oppdatert: 6. april 2011

 

Søvn, søvn, søvn!

Søvn er et nøkkelord i småbarnstiden. En fortvilet forumsbruker spør om råd i tråden Jeg trenger desperat råd …søvn…

På Babyverden har vi masse informasjon om både legging, soving og soveplassen. Kanskje noen tips å snappe opp? Vi har samlet alt du behøver på ett sted: Søvn

Dersom du har noen gode råd og ønsker å dele disse – sleng deg med i debatten!

 

Er barnet ditt trygt i barnehagen?

Har man barn i barnehagen er man naturligvis opptatt av om de har det bra. Men føler man at sikkerheten er godt nok ivaretatt? I kjølvannet av flere uheldige episoder, la vi onsdag ut denne artikkelen – Jeg har vært litt død i dag, mamma om Samuel som fikk en snor rundt halsen når han var i barnehagen. Heldigvis er dette unntakene. Men knall og fall blir det – også i barnehagen:

….Da hadde han ramlet ned 1,5 meter fra et tre i barnehagen. Men han kunne jo like gjerne ha ramlet ned fra et annet tre et sted i verden, man kan jo ikke nekte unger å klatre – og da blir det jo noe knall og fall, dessverre.

Gå til debatten!

 

Hvor mange ultralyder var dere på?

I Norge har man normalt bare en ultralydundersøkelse – ved spesielle omstendigheter har man mange.

Men mange velger å ta flere undersøkelser på eget initiativ. Men hvor mange da? Følg debatten på Hvor mange ultralyder var dere på? 


Navnevalg

Det er ikke alltid så lett å finne fram til det helt perfekte navnet til barnet i magen. Noen mener det er best å vente til barnet er født for å se om navnet stemmer, andre ønsker å bli kjent med barnet med navn i god tid før fødselen. Lenge har bibelske navn vært populære. Men hva om man ikke klarer å velge mellom tre av favorittene sine?

Jo, da kan man lage en avstemning på forumet og be om andres mening, sånn som her: Hva skal sønnen min hete? Vil du hjelpe? Gå inn og stem da vel.

 

Forumet vårt er et av de største i Norge og det postes om lag 22.000 innlegg hver dag.  Registrer deg, få et nick (kallenavn) og bli med du også!

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelNår synker magen før fødselen?
Neste artikkelKjønn og oppdragelse: Historisk tilbakeblikk
DEL