Navn, drukning, sosiale medier, latter og tårer – her er artiklene som fikk deg til å klikke i 2013. Du gikk vel ikke glipp av noen?

Sist oppdatert: 20. December 2013

1.Drukning ser ikke ut som drukning! 
Tror du at du vet hvordan drukning ser ut? Tenk igjen. Du kan stå en meter ifra uten å merke noe som helst! Les hele artikkelen her.
 

2. 35 tips til jentepappaer
Kjære pappa – hun er liten nå, men tiden går så altfor fort. Grip dagen i dag, og nyt å være hennes sterke superhelt. Kappe og tights er valgfritt…Les hele artikkelen her.

3. Babyens egentlige ønskeliste
Kjære julenisse. Mamma har sendt ut ønskelisten min, men uten å spørre meg først. Ingen av de 15 tingene jeg ønsker meg mest står på hennes liste. Derfor sender jeg denne til deg nå. Hilsen lille meg. Les hele artikkelen her.


4. Disse navnene blir mest populære i 2013

Vi ba navneforsker Ivar Utne se i krystallkulen og spå hvilke navn som ville klatre mest i 2013. Snart finner vi ut om han fikk rett! Les hele artikkelen her.


5. Han skal hete vafforno?
Da Ina skulle velge navn til sønnen, ville hun ha et sjeldent navn. Det var ikke alle like positive til. Les hele artikkelen her.


6. Jeg vil være den som forteller at babyen er født!
”Gratulerer til Christine og Mads med vesle Olai. Han er bare nydelig!” Meldingen på Facebook med bilde av det vesle nurket er godt ment. Men tror du ikke Christine og Mads ønsket å dele nyheten selv? Les hele artikkelen her.


7. Tegn på at du er mamma
Hva kjennetegner en mamma? Her er 30 punkter vi kunne kjenne oss igjen i. Hva med deg? Les hele artikkelen her.


8. Mathias (2) ble mobbet i barnehagen

Ingen ville leke med Mathias (2) – og personalet tok ikke ansvar. Hvor tidlig begynner barn å mobbe? Les hele artikkelen her.


9. Kinesisk fødselskart
Kinesisk fødselskart viser om det blir gutt eller jente. Det kinesiske fødselskartet tar utgangspunkt i hvor gammel moren var da barnet ble unnfanget og måneden unnfangelsen fant sted. Les hele artikkelen her. 


10. Bruk ettermiddagen med barnet ditt
Barn under skolealder trenger foreldrene sine på ettermiddagen. Vær sammen som familie fra dere kommer hjem fra jobb til barna er lagt. I en periode må foreldre sette egne behov litt på vent, mener helsesøster Elin Asbjørnsen. Les hele artikkelen her.


11. Hva skal jeg ha med i sykehusbagen?
Noen pakker sykehusbagen flere uker før termin. Da står den der – ferdig og klar når du plutselig trenger den. Andre tar det kanskje ikke så nøye og snapper med seg tannbørsten og helsekortet når vannet går eller riene tar i som verst. Her har du noen tips til hva som bør være med – og hva som kan være kjekt å ha med i bagen. Les hele artikkelen her.  


12. Når er sjansen størst?
Mannens sæd kan overleve i opptil seks dager i kvinnens fruktbare sekret, men det er mest realistisk at den overlever i en til tre dager. Kvinnens egg kan overleve i opptil to døgn, men dør vanligvis i løpet av det første døgnet. Det er innenfor disse tidsrammene at unnfangelse er mulig, og sjansen er større dersom sæden allerede finnes i egglederen ved eggløsningen. Les hele artikkelen. 


13. Pappa Morten ble alvorlig syk under fødselen
Midt under fødselen opplevde Silje Kristin at kjæresten Morten gikk i bakken med kramper. – Plutselig var rommet fullt av folk som tok ham med til akutten, forteller hun. Les hele artikkelen her. 


14. Kroppen i fjerde trimester
Mange kvinner sliter med å godta kroppen sin etter at de har fått barn. Fotograf Ashlee Wells Jackson vil at mødre heller skal være stolte – og lager nå et bildegalleri av mødre i alle fasonger. Les hele artikkelen her.


15. Slik er babyens bæsj
Babyen kommer til verden og plutselig handler veldig mye om bæsj. Babyens bæsj. Her får du oversikten over hva som er normalt og ikke. Les hele artikkelen her. 

Hva synes du om artikkelen?