Menn og kvinner er virkelig fra to forskjellige planeter... Les denne historien - og del den gjerne med din bedre halvdel!

En mann kom hjem fra jobb og fant de tre barna sine utendørs, fortsatt ikledd pysjamas. De lekte i sølen, og tomme matbokser og emballasje lå strødd utover gårdsplassen.

Døren til konas bil sto åpen, det gjorde også inngangsdøren til huset. Mannen så ingen tegn til hunden.

I inngangspartiet var kaoset enda større. En lampe hadde veltet, og et teppe lå sammenkrøllet mot den ene veggen.

Les: Hvem skal gjøre hva hjemme?

I stuen sto TV’en på med full styrke, og rommet var fullt av leker og klær.

I kjøkkenet var oppvaskkummen full av skitne kopper og kar, rester av frokost lå over hele benken, kjøleskapdøren sto på vid gap, hundemat lå på gulvet, et knust glass lå under bordet og en liten haug med sand lå ved døren.

Les: Ulike forventninger til familielivet?

Mannen fortet seg opp trappen, skrittet over leker og enda flere hauger med klær på jakt etter sin kone. Han var redd hun hadde blitt syk, eller at noe alvorlig hadde skjedd.

Les også: Heller litt støv i krokene og en fornøyd partner.

Han ble møtt av en liten bekk rennende vann som kom ut fra baderomsdøren. Da han kikket inn så han et kaos av våte håndklær, skummende såpe og enda flere leker liggende strødd på gulvet. Metervis med toalettpapir lå i en haug, og tannkrem var klint utover veggene og speilet.

Han fortet seg mot soverommet. Der fant han sin kone krøllet sammen i sengen. Hun hadde fortsatt pysjamasen på og leste en bok. Hun så på ham og smilte. Deretter spurte hun hvordan hans dag hadde vært.

Han kikket forvirret på henne og spurte:

«Hva har skjedd her?»

Hun smilte igjen, og svarte:

«Du vet når du hver eneste dag etter jobb spør meg hva jeg har gjort i dag?»

«Ja?», sa ektemannen vantro.

Kona svarte: «Vel, i dag gjorde jeg det ikke!»

Les også: Til alle mødre: Ta en pause!

Les også: Tidsklemme og magiske øyeblikk.

Denne historien har sirkulert på internett og e-post i mange år, og vi vet ikke hvem som har skrevet den. Hvis du kjenner opphavskvinnen (eller mannen), send oss en e-post, så får vi kreditert vedkommende!

Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen?