Man får aldri pleiet kjærligheten nok, det er min mening. Personlig i vårt forhold, så synes vi det er vanskelig å sette av tid til hverandre i en hektisk hverdag hjemme.

Sist oppdatert: 17. juli 2012

Derfor bruker vi ta noen helger hvor vi får barnevakt, reiser vekk og kun er sammen som mann og kone. Da klarer vi å koble av, og kun fokusere på hverandre. Vi får tid til å prate om ting vi normalt sett ”glemmer” å prate om, og vi klarer å roe ned, slappe av og samle energi og krefter igjen.

Les mer: Svangerskapet uke 30

I helgen var vi på en slik tur. Vi fikk barnevakt for Thea Emilie, og satt kursen mot Norefjell og et spahotell der. Det var helt fantastisk å bare komme seg vekk. Hotellet lå på fjellet og det gjorde at vi ikke brukte tiden på f.eks shopping som man gjør når man er på byferie. Hele helgen var bare totalt avslappenende og vi gjorde minimalt hele helgen. Spabehandlinger, god middag og bare hverandre var akkurat det vi trengte nå. Og ikke minst var det helt fantastisk å komme hjem til 3-åringen igjen.

Hvordan blir det som tobarnsforeldre??
Jeg er spent på hvordan det blir å være mann og kone når vi snart blir tobarnsforeldre. Hverdagen blir jo garantert mer hektisk enn den er nå, det sier seg selv – og når den NÅ er hektisk og vi ofte nedprioriterer kjærligheten, trur jeg ikke akkurat det blir noe bedre når vi har to barn å ta vare på.

Les alle Rebakkas blogginnlegg på Babyverden

Vi er enige om at hverdagen må planlegges og vi må sette av tid til ulike ting, både jobb, familie, venner og andre ting som man fyller dagene med. Planlegging og gode rutiner er viktig – og ikke minst følge opp det man planlegger. Vi håper også på å sette av så mye tid i uken til å være sammen som mulig. Sette av kvelder hvor vi legger planer med hverandre, ikke ”fra hverandre”. Og så legger vi de andre planene på de andre kveldene i uken. Vi er begge sosiale mennesker som liker å finne på ting, og være sammen med venner – og ukene flyr av gårde og ofte går det uker hvor vi ikke har hatt en eneste kveld sammen – slik skal det jo ikke være. Kjærligheten først – så alt etter det.

Les mer: Sex og samliv

Ting må begynne å falle på plass – 10 uker igjen
Nå er det 10 uker igjen til termin og ting må begynne å falle på plass. Vi har begge ferie nå og etter en uke ”på hjula” skal vi nå ha noen rolige dager hjemme på Stathelle hvor vi skal gjøre ferdig noen prosjekter i hjemmet, småturer hit og dit, blant annet dyreparken og rett og slett bare kose oss sammen som familie. Ferie er helt fantastisk.

Følg Rebekkas blogg

Les mer: Alt om graviditeten

Les mer: Alt om fødselen

Les mer: Alt om babyen

 

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelNår besteforeldrene forventer oppkalling
Neste artikkelKvalt av ledninger til babycall
DEL