Sist oppdatert: 1. august 2010

Så var ferien overstått for i år. Både vemodig og underlig deilig. Vi har gjort som de fleste andre småbarnsfamilier og valfartet til de to store: Dyreparken i Kristiansand og sommerhus i Danmark. Vellykket og innholdsrikt.

ku Disse tre dagene i Dyreparken forblir nok ikke i Lillebrors minner veldig lenge, men han koste seg, tittet rundt og sov masse i vognen sin. Dessuten viste det seg at en meny bestående av pommes frittes og boller var midt i blinken.

Og for å sitere Storesøster som nettopp hadde sett tiger og orangutang: “Har de kuer her og? Jippi!”

smokken

Vi var spente på hvordan smokkeavleveringen kom til å gå. Men det gikk heldigvis utrolig bra! Stolt mottok hun diplom etter å ha gitt bort et titalls smokker. Og hun har bare spurt etter dem to-tre ganger på over en uke. Hurra!

tante Sofie

Kardemommefans kommer i alle størrelser og fasonger, viste det seg. Men mens de fleste andre ungene ville være Politimester Bastian eller Tobias i tårnet, har vi en Frøken Tante Sofie i familien vår. Hun har bodd i antrekket siden – med tilhørende armer planet i sidene og stram mine. I ettertid har den obligatoriske paraplyen også kommet på plass. Og vår lille frøken synger gjerne de sinte visene – både på og uten bestilling.

røde pølser Danmark blir aldri feil. Og røde pølser hører med.

går Lillebror tok sine første vinglete skritt i begynnelsen av sommeren. Nå småløper han og både danser og forsøker å hoppe. Fra nesten immobil til rene turbotrollet på null komma niks. Og nå blir han snart barnehagegutt også. Lillegutten min er i ferd med å bli stor!

Og nå som sommeren er over, er også permisjonen det. I morgen begynner en ny fase – mamma i jobb. Det er heldigvis fremdeles to uker til Lillebror begynner i barnehagen og Storesøster begynner på stor avdeling. Tror nok det er mamma som gruer seg mest til akkurat det…

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelNår den store gleden uteblir
Neste artikkelFor lite næring i morsmelken?
DEL