Å jakte det perfekte (i mitt tilfelle en perfekt etterfødsel-kropp) er per dags dato BARE SLIT.

Sist oppdatert: 17. september 2014

Her er #yummymummy på trilletur.

Herlig, tenker du! Idyllisk. Sprekt. Flott for både mor og barn. Og jo da, det kan tenkes at en trilletur kan være både inspirerende og gjenstand for rekreasjon, men ikke når den foregår under ren og skjær tvang. Jeg er halvveis i prosjektet om å bli en såkalt #yummymummy, og det merkes. Jeg går rundt med konstant gangsperr. I en tilstand som føles mer ut som en kraftig forkjølelse enn en hverdag som sprek og sterk mamma.

Tvangsløper opp alle bakker langs turløypen…

Les også:
Er jeg Yummy nok?

Yummy Mummys, og oss andre litt godlubne mammaer

Jeg har alltid hørt at trening gir energi, men helt ærlig føles det i min situasjon som at trening tapper meg for krefter jeg ellers ville hatt. Og når treningsregimet til #yummymummy krever harde trilleturer to ganger i uken (i tillegg til tre dager med personlig trener…), ja da er det godt at det finnes folk der ute som en kan trille sammen med.

Les også:
Trening med baby

Gi deg selv tid til å være barselkvinne

Slik ser mammakroppen ut

Fire på tur. Bare en er sur…

Særlig positivt er det om trillevenninnen også er mamma til en baby. OG at denne venninnen fremdeles ammer! Det er nemlig ingenting som er mer forfriskende enn pauser for ei som ikke er videre glad i fysisk fostring. Fram med puppen, på med bremsen, opp med tommelen!

Mens andre ammer, kan #yummymummy nyte pausen

Nylig kunne jeg lese i VG om to jenter på sytten år som fikk dårlig samvittighet av å slappe av. De er en del av den såkalte generasjon prestasjon, og jager etter det perfekte. Ha! For noen tåper! #yummymummy råder alle til å slappe av etter beste evne. Å jakte det perfekte (i mitt tilfelle en perfekt etterfødsel-kropp) er per dags dato BARE SLIT.

Jeg må ærlig innrømme at jeg gleder meg til dokumentarprosjektet avsluttes om fire uker. Da skal jeg legge ut på trilleturer som innebærer mer kos enn slit, og helt uten tvang.

Følg Yummy Mummys blogg

Hva synes du om artikkelen?