Sist oppdatert: 25. October 2010

Det er deilig med helg! Følelsen starter allerede fredag morgen, og når jeg lukker døren på kontoret på ettermiddagen og vender nesa hjemover, kommer den gode følelsen av fri!

Ungene og jeg har en fast avtale om at de blir med meg på trening lørdag morgen. Jeg får god samvittighet, ungene leker med nye venner og etterpå går vi på bytur sammen. Litt småhandling og lunsj på cafe. Supermann får en formiddag helt for seg selv, og alle er fornøyde!

Det som er nedturen med helgen er at all tiden ofte må brukes til kjedelige ting. Som til vasking. Hus og klær og alt det andre som av en eller annen grunn blir så skittent i løpet av en travel uke.

Nå i helgen gjorde jeg en kjempeinnsats. Huset ble skinnende rent og alle klær havnet i skapene, pent brettet sammen. Supermann tok seg av garasjebygging, og ære være ham for det.

Søndag kveld tok jeg den faste joggerunden med en venninne, og da jeg kom hjem ble jeg møtt av stearinlys og rødvin.

Vi er ikke alltid så flinke til å sette pris på hverandre i en travel hverdag, men nettopp derfor er det så deilig å bli møtt av en smilende kjæreste med et glass rødvin i hånden når man kommer svett, kaldt og våt hjem fra en løpetur i skogen.

Jeg tror det må være toppen av lykke!

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelHvordan unnfange en sønn?
Neste artikkelSkal barn tvinges i barnehage?
DEL