Sist oppdatert: 18. mars 2010

Når babyen får tenner er det visstnok helt normalt at han får feber, har ti bæsjebleier til dagen, sikler, klør i gommene, spiser på alt, ikke vil sove, ikke har matlyst, blir sutrete og så videre.

Greit. Her i huset er det to digre buler helt på bristepunktet i overkjeven til lillebror. Han har to tenner nede som han prøver å gnisse mot disse bulene, men det gjør visst mer vondt enn godt.

Så hva gjør man for å hjelpe? Og for å selv overleve disse permisjonsdagene som alle sier at man må nyte og man selv har mest lyst til å stange hodet i veggen?

Dentinox er mange skeptiske til – meg selv inkludert. Og effekten varer jo bare i sekunder, er min erfaring. En kald klut fungerer greit når han likevel er våken, men det er sovingen som er et problem her i huset. Å spise på mammas hake er lillebrors favoritt, men er naturlig nok ikke min – husk, han har to tenner nede!

Selv om jeg nok er roligere nå som det er barn nummer to som sliter med tennene, får jeg litt vondt av ham. Jeg ønsker jo at han skal ha det fint. Men tennene må ut de. Og helst fort. Gjerne uten biting under ammingen også, takk.

Vi får satse på at han over helgen har to fine små spisser (grøss og gru) i overkjeven sin og, og at tannmarerittet er over for denne gang.

Noen der ute med gode tips som fungerer?

Hilsen oss i maurtua

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelSV svarer om surrogati og eggdonasjon
Neste artikkelStadig flere ser trippelt!
DEL