Sist oppdatert: 31. December 2010

På årets siste dag er det lov å være litt sentimental. Jeg pleier ofte å stå å kikke på jentene mine når de sover. Studere ansiktsutrykk, hvor lange de har blitt… Jeg prøver å huske alle detaljer, de vokser så fort!

Små babyer sover ofte med armene over hodet. Jeg synes det er så nydelig! Lillesøster gjør fortsatt det, og selv om kroppen har blitt så lang, ser hun fortsatt liten og fredelig ut. Jeg tenker at det bare et er et tidspørsmål før siste rest av småbarn er borte. Nå begynner babyene mine å bli veldig store!

Jeg tenker mye på nyttårsaften. På året som gikk og året som kommer. Hva jeg gjorde feil og hva jeg skal gjøre bedre.

Det er mye å forbedre…
Jeg skal bli en mer tilstedeværende mamma. En mer oppmerksom kone. Og snillere mot alle, sånn generelt sett. Flinkere til å sende en blomst eller et kort til noen som trenger det.

Men er det ikke typisk?

Når man skal oppsummere året som gikk, handler det stort sett bare om det man IKKE er så god på. Sjelden om å gi seg selv et klapp på skulderen for det man faktiske er flink til.

Så jeg tror mitt viktigste nyttårsforsett skal være å forsøke å snu det negative til noe postitivt.

For oppsummert, kan jeg med hånden på hjertet si at jeg er god nok.

Og det holder lenge…

Takk for det gamle!

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelHva fikk du til jul?
Neste artikkelVille ha keisersnitt, ble satt i gang
DEL