Signe og Erik har prøvd noen måneder nå på å få barn nummer fire. Her er siste oppdatering:
Familielivet går sin gang, men denne måneden har vi dessverre vært spesielt utsatt for sykdom. I påsken toppet det seg med både forkjølelse og oppkastsjuke samtidig – vi bare byttet på hvem som hadde hva…

Sist oppdatert: 1. april 2008

Det ble derfor ikke helt som vi hadde tenkt denne ferien, ingen skitur og ingen besøk. Vi får ta det igjen senere en gang, det er ikke så mye annet å gjøre.

Det som er litt rart er at vi føler oss litt bakpå, eller forsinket om du vil, siden vi ikke har fått gjort alt det vi hadde tenkt. Nå har vi en del ”obligatoriske” besøk vi må ta igjen, som vi egentlig ikke har helt tid til i det daglige. Jeg har jo så lyst til å rekke alt!

Den 7/3 fikk jeg tatt oppfølgingsblodprøver med tanke på det hormonelle i kroppen min. Jeg har foreløpig ikke fått noe svar på prøvene tatt på sykehuset, men sannsynligvis må vel disse ses i sammenheng med de blodprøvene som ble tatt for noen uker siden, for å kunne gi særlig mening.

Uansett skjedde det noe helt uventet den 8/3 – jeg fikk påvist eggløsning på en billig test! Jeg tok derfor en Clearblue eggløsningstest i tillegg, og fikk positivt svar på denne også! Da var det bare å legge krangelen fra i dagen før til side, og hoppe rett til køys med Erik! Jeg var helt utrolig glad og gira, og Erik likeså. Det føltes helt uvirkelig, og jeg tror det nesten ikke nå heller – for egentlig har jeg nesten gitt opp mye av håpet…

Jeg og Erik benyttet de neste dagene flittig, og håpte at fjerdemann kunne begynne å spire og gro ganske så snart. 4-5 dager etter eggløsning begynte jeg å blø svakt en brunlig blødning, og jeg håpte at dette kunne være en festeblødning, for det har jeg hatt ved to av de foregående svangerskapene. Skuffelsen ble derfor stor når testen vi tok 20/3 viste at det ikke var noen baby i emning. Jeg var likevel ikke overrasket, da jeg hadde blødd hver dag frem til da.

Dagen etter at jeg tok testen, kom dessuten mensen i all sin prakt. Jeg nærmer meg nå slutten på denne, og gleder meg til å bli ferdig! Nå har jeg blødd (både litt og mye) hver dag i over 2 ½ uke, så det synes jeg er drøyt nok… Hvis jeg regner ut fra en syklus på 34 dager, som det var nå sist, skal det bli ny eggløsning den 11. april. Jeg følger spent med.

Jeg er glad for å ha fått en eggløsning! Men samtidig litt trist for at det ikke er nok å ha eggløsning for å bli gravid. Mye skal klaffe, og det er lite jeg får gjort konkret selv…

Vi er likevel ved bedre håp enn på lenge.

Håper dere har hatt en bedre påske enn oss!

Hilsen Signe

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelMin tredje fødsel
Neste artikkelDa Ariel kom til verden
DEL