I to måneder holdt Yummy Mummy et strengt regime med trening og kosthold. Nå slår hun fast at hun er i andre enden av skalaen. En slask.

Sist oppdatert: 26. november 2014

Da #yummymummy gikk ut i mammapermisjon var startskuddet for den preget av trening og kostholdsplan. Mammakroppen skulle raskt i form! Magen skulle bli flat, armene markerte og beina sterke. Fit mom, strong mom, no excuse mom. Jeg gjorde meg selv til et offer for trenden, og holdt ut i to måneder. Hva nå? Nå befinner jeg meg i motsatt ende av skalaen…

Les også:
Er jeg Yummy nok?

Offer for mammakroppen

Chips og dipp. Til kveldsmat. På en helt vanlig tirsdag. Permisjonstirsdag. Permisjons-slask. Og her om dagen? Julemat i lange baner!Tiden da #yummy-magen kun fikk cottage cheese, biff og salat i seg virker uendelig langt bak i tid. På to måneder var jeg mer aktiv enn jeg har vært det siste året til sammen! Jeg hadde en agenda hver eneste dag i mammapermisjon. I starten gikk det over styr. Jeg klarte ikke henge med. Så ble alt en vane, før jeg mot slutten var dritt lei. Jeg var aktiv, spiste riktig, gikk turer hver dag. Dagene var fylt med aktivitet, men var den meningsfull i permisjonstiden? 

Les også:
– Ikke planlegg ihjel permisjonstiden

Når bør egentlig mor ta seg en etterlengtet bytur?

Permisjons-outfit

Nå er jeg slask. Jeg sover om formiddagen. På samme tid som mini legger seg. Klokken blir over tolv før jeg får på meg en bh og bukse. Noen dager blir klokken to før det samme skjer! Jeg går små turer med lillemor i vogn hvis det passer seg, men ellers ser jeg på daytime-tv, går på småshopping, besøker venninner med baby og spiser AKKURAT det jeg vil. Og skifter ett tusen bleier om dagen. Lille får tenner. Da fyller bleiene seg fort opp.

Det blir jo litt bevegelse på #yummymummy uansett. Opp og ned trapper, ned på gulvet for lek, rundt i huset med syv kilo på armen for diverse gjøremål og underholdning. Og mange turer til kjøleskapet. Hun skal jo også ha litt snadder.Det er så mange som lurer på hvordan det går med meg etter prosjektet. Nå har du lest svaret. Og i forhold til vekt kan jeg avsløre at jeg har gått opp. I alle fall et kilo. Slaske-kilo. Permisjons-kilo. Trivsels-kilo. Mamma-kilo. Kjærlighets-kilo. 


Følg Yummy Mummys egen blogg.

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelÅ ikke føle seg vel i sin gravide kropp
Neste artikkelSelvfølgelig kan barna få brukte gaver!
DEL