Sist oppdatert: 29. mars 2010

God påske!

Hjemmelaget påskepynt er ofte minst like fint og mye mer sjarmerende enn den man kjøper i butikken. Det beste er vel kanskje en blanding. Optimistisk som jeg er, tenkte jeg at jeg i år skulle lage påskepynten selv sammen med jenta mi som nå er 2 år og 8 måneder.

På Panduro selger de kit med alt du trenger til å lage ulike figurer, og det er anbefalt alder på dem. Jeg kjøpte et som var ment fra 5 år og oppover. Greit – hun er bare halvparten så gammel, men jeg skulle jo hjelpe!

Vi koste oss med malingskost og lim, og heldigvis hadde jeg sjekket at malingen var trygg, for det var kjekkest å male hender og ansikt. Hun storkoste seg i det minste – det er jo det som er viktigst. Og etter å ha bidratt med limingen av prinsessekronene på disse søte påskekyllingene var vi begge stolte.

Det var en så stor suksess at jeg bestemte meg for å utvide repetoaret og fant noen udekorerte påskeegg i ulike størrelser – også de på Panduro. Vi satte oss igjen ned med lim, maling, litt pynt og masse entusiasme. Og slik ble ett av eggene som jenta mi laget helt alene:

Så gjensto det å fylle dem. Det var nok jenta mi sin store favoritt. “Bare smake en” ble fulgt av “Og dette er den siste” og likevel havnet mange godsaker inn i munnen. Men så var det lørdag og hun klarte seg uten godterier til barne-tv.

Jeg scrappet påskekort og nå holder vi på å dele ut åtte påskeegg og kort til venner og familie. Gjett om det slår an! Tror vi skal gjøre det hvert år jeg!

God påske da folkens!

PS. Må ta med at lillebror endelig har kommet seg opp på alle fire og står og gynger. Åtte måneder gammel er han forresten i ferd med å runde 11 kilo og er 75 cm lang. Ingen småtass akkurat…

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelValke på det ene låret
Neste artikkelFor trangt bekken for fødsel?
DEL