Sist oppdatert: 26. September 2010

Det er lenge siden jeg har vært så effektiv! Og følt meg som en skikkelig husmor. Det hjelper åpenbart å få mannen ut av huset, for jeg har virkelig imponert meg selv (i all beskjedenhet) denne helgen.

Det begynte med at jeg vasket bilen, som så ut som en søppelhaug. (Vel, JEG vasket den naturligvis ikke, men de kjekke unge mennene på vaskehallen gjorde det for meg.) Poenget er at jeg fikk det gjort!

Og da jeg var så godt i gang, feide jeg over hele huset. Men ikke nok med det: jeg vasket vinduene! Godt inspirert av min frekke vindusvasker. Nå er de gullene rene på innsiden også! Vaskerommet ble tømt for skittentøy, og alt ligger nå rent og pent brettet sammen der det skal være. Og jeg har ryddet gullungene sine roterom så langt det er mulig.

Jeg har støvsugd bak og under den tunge sofaen på tv-stuen (skal ikke gå i detalj hvilke “skatter” som dukket opp der) og samtidig som jeg har kjørt jentene til både fotballturnering og bursdag.

På toppen av det hele har jeg vært en strålende og blid mamma, laget god og økologisk mat, spist popcorn under barne-tv og tatt med begge på kino. Fikk til og med presset inn en joggetur mens jentene feiret naboguttens bursdag.

Supermann meldte seg også i ettermiddag, og har heldigvis kommet levende fra maraton-løpet sitt. Det var visstnok et mareritt, så han fortjener en tur på byen i kveld med gutta. Men han hørtes sliten ut, så den blir trolig ikke lang.

Hvor kommer denne energien fra? Jeg er usikker, men kjenner at nå er det slutt, så det var moro så lenge det varte… Er i grunn ganske sliten, gleder meg til at Supermann kommer hjem – og det skal bli veldig godt å dra på jobb i morgen!

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelSupermann realiserer seg selv
Neste artikkelSøvntyv!
DEL