Sist oppdatert: 28. September 2010

Jeg har akkurat begynt i ny jobb, og har vel ikke blitt mindre travel av det. Men vi superkvinner ser ikke problemer, bare utfordringer – og vi er selvfølgelig løsningsorienterte! Derfor har jeg funnet et par nye, smarte løsninger for at hverdagspuslespillet skal gå lettere opp.

Handling tar lang tid. Det har jeg funnet en løsning på. Annen hver uke får jeg to digre kasser med økologisk frukt og grønnsaker levert på døren. To fluer i ett smekk: god samvittighet for at jeg gir ungene sunn mat, og tid spart fordi jeg slipper å handle selv. Men selvfølgelig dukker problemene, eh… unnskyld: utfordringene opp her også!

Leveringen fungerer genialt! Og vi snakker virkelig om et rikholdig utvalg. Det er masse! Supermann er mer skeptisk, vi må rydde halve kjøleskapet til alt det grønne, det er knapt plass til en pakke salami når alt er på plass.

Neste skritt er jo å spise opp alt sammen. Og det er her teori avviker en del fra praksis. Jeg er nemlig bare sånn passe glad i champignon. Når jeg får to digre poser blir jeg rett og slett usikker på hva jeg skal gjøre med alt sammen. Supermann liker ikke squash. Ungene rynker på nesen av kinakål – og jeg lurer veldig på hvordan jeg skal tilberede aubergine.

Mens vi prøver å finne ut av dette, råtner grønnsakene der de ligger, og må dermed kastes. Det meste vi får er helt vanlige varer, men det er begrenset hvor mange agurker og løk en familie kan spise. Nå har jeg fem agurker og 20 løk liggende, og det kommer stadig mer…

Jeg har derfor skiftet fra den kjempestore familiekassen til en litt mindre variant, i håp om at jeg skal klare å organisere grønnsakene litt bedre.

Men i dag blir det hjemmelaget økologisk pastasaus til familien. Laget helt fra bunnen av!

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelKriminell start på livet
Neste artikkelVondt i bekkenet?
DEL