Sist oppdatert: 1. October 2010

Har du hatt slike dager hvor du alltid er bakpå? Uansett hvor godt du prøver og hvor hardt du planlegger, så får du det bare ikke til? Vel, i går var det min tur. Følelsen av å være Tårnfrid kombinert med Cruella de Vil er ikke god. For man blir jo ikke akkurat i godt humør av å ligge bakpå. Spesielt ikke når det går utover andre enn meg selv.

Jeg snublet inn døren hjemme en time senere enn planlagt, det er travelt på jobben om dagen. Jeg åpnet med å rope et ydmykt “unnskyld”, mens jeg bukserte meg gjennom gangen hvor det fløt av jakker og sko.

På kjøkkenet møtte jeg en minst like stressa Supermann som var i ferd med å lage middag. Han er heldigvis god til å improvisere, for min plan om å planlegge middager for hele uken falt i fisk på mandag.

Heldigvis mangler vi aldri grønnsaker (som dere vet), så han var i full gang med å lage lapskaus til middag. Det var bare det at ingen av oss hadde  tid til å spise…

Alle hadde avtaler, og var på vei ut døren igjen med en brødskive i hånden. Vi ble enige om at lapskausen fikk bli kveldsmat.
Supermann kjørte jentene til deres aktiviteter, mens jeg hastet avgårde til språkkurs. (Hvorfor meldte jeg meg på egentlig? Jeg vet jo at det bare blir stress!)

På vei ut i bilen kjente jeg på resignasjonen og fortvilelsen over å ikke ha kontroll over familiens ve og vel. Jeg tror Supermann skjønte lunta, for jeg fikk et klapp på skulderen og et par varme ord med på veien.

– Vi får ta en prat slik at vi klarer å planlegge enda litt bedre, sa han mildt.
Men da alle gjøremål var unnagjort, ungene var lagt  og vi møttes i sofaen senere på kvelden var vi så slitne at vi sovnet begge to.

Heldigvis er det helg hvor nye krefter skal samles! Og snart en ny uke, med nye muligheter. Og nye sjanser til å planlegge enda litt bedre…

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelVideo: unnfangelse til fødsel
Neste artikkelFordi jeg fortjener det?
DEL