Gode fedre er flotte å se på, men gode mødre er vel sexy de også? spør Ingunn på bloggen.

Sist oppdatert: 25. juli 2013

Når man får barn, får man ofte se helt nye sider av den man er sammen med. Og av seg selv. Noen ganger er det positivt, noen ganger negativt, og noen ganger kan man ikke annet enn å le.

Les mer: Tre tegn på at dere fortsatt er kjærester
              Hvilket kjærlighetsspråk snakker du?

For eksempel får man god tid til å studere den man deler seng med når man nattammer. Man kan lett irritere seg grønn over snorking og dynestjeling, eller bli liggende og stirre på ansiktet hans i halvmørket og lure på hva han drømmer om. Uansett er det litt spennende å lære nye ting om en man føler man kjenner ut og inn. Ja, og om seg selv.

Lykkelig pludring
Jeg var litt dårlig her en natt, hadde spist noe som ikke var bra, og jeg sov nesten ikke hele natten. Da minien våknet på morgenen, var det så vidt jeg klarte å stå opp lenge nok til å løfte henne over i vår seng. Hodet dunket, og jeg ville bare krølle meg sammen til en ball under dyna. Jeg ammet vesla, og så vekket jeg Kevin og spurte om han kunne være så snill og ta morgenstellet så jeg kunne slappe av i fem minutter før jeg begynte dagen.

Halvannen time senere våknet jeg av lyden av lykkelig pludring nede i stua, og jeg kavet meg forvirret ut av senga og snublet meg ned trappa.

Les mer: Vis kjærlighet i hverdagen

Midt på stuegulvet lå Kevin og minien omgitt av leker. Den lille jenta vår har nettopp begynt å le ordentlig, og den fantastiske lyden fylte stua. Hun så ikke ut til å ha savnet meg ett sekund. Faktisk var det så vidt de oppdaget meg. Jeg pustet lettet ut og hentet meg en kopp kaffe på kjøkkenet, og så ble jeg stående i døra og kikke på dem. De hadde en lang og tydeligvis kjempemorsom samtale på Ella-språket, og minien kikket på pappaen sin som om han var det mest fantastiske som finnes på denne jord. Og det var nok slik jeg kikket på han også akkurat da.

– Det mest sexy som finnes
Jeg oppdaget nemlig at en mann i utslitte joggebukser og hull i sokkene kan være det mest sexy som finnes. Gode fedre er flotte å se på!

Selv vet jeg ikke om jeg har utviklet meg positivt. Jeg tror kanskje jeg har blitt en av de der irriterende damene som bare prater om babyen sin, noe jeg aldri hadde trodd at skulle skje meg. Men det er litt godt også, å være så fullstendig oppslukt av noe. Og når Kevins sier at han syns jeg er en god mamma, så blir jeg så stolt at jeg nesten letter. Og så håper jeg at han tenker litt på samme måte som meg, så klart. For gode mødre er vel sexy de også?

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelLar oss ikke påvirke av britenes navnevalg
Neste artikkelSlik får du et alt-etende barn
DEL