BabyverdenDette er ditt nyhetsbrev fra Babyverden!

Dette er ditt nyhetsbrev fra Babyverden!

Av Babyverden 6615 Sist oppdatert 15.11.07
Dette nyhetsbrevet er en del av Babyverdens nyhetsbrev-tjeneste som du får når du blir medlem. Du får nyhetsbrev med alderstilpasset informasjon uke for uke i graviditeten og i barseltiden, og deretter måned for måned til barnet fyller 6 år. Du får også ukentlige nyhetsbrev med utvalgte artikler, samt e-poster med tips om våre tjenester til deg.
Nyhetsbrevene vil du få rett i din innboks så lenge du ønsker det.

Alderstilpasset nyhetsbrev:

Du får nyhetsbrevet hver uke i graviditeten og de første 6 ukene etter fødselen. Etter hvert vil du også få nyhetsbrev hver måned etter at barnet er født, frem til barnet er 6 år (etter hvert blir avsenderen Familieverden som er Babyverdens søsterside for familier med eldre barn).

Artiklene er skrevet i samarbeid med noen av landets fagfolk innenfor hvert sitt område. Både jordmødre, leger, gynekologer, psykologer, helsesøstre og mange andre har bidratt for at artiklene skal bli aktuelle og best mulig for deg.

Din uke/måned: Her finner du informasjon om din uke/måned. Du kan også tilpasse informasjonen hvis den ikke stemmer med din termin eller barnets alder. Det gjør du ved først å logge inn og så gå til siden «Dine opplysninger». Logg inn her.

Du kan også tipse partneren din eller en venn om nyhetsbrevet.

Om barnet: Her kan du lese om hvordan barnet vokser og utvikler seg.

Til foreldrene: Denne teksten gir gode råd til deg som er eller skal bli foreldre.

Artikler: Her vil du finne aktuelle artikler som vi mener passer til dere akkurat nå.

Avmelding: Klikk på lenken nederst i nyhetsbrevet for å melde deg av.

Generelt nyhetsbrev:

Hver uke håndplukker vi artikler til det generelle nyhetsbrevet. Det er ofte de nyeste artiklene på Babyverden, men det kan også være eldre skatter som vi vet du vil like og/eller artikler som passer til årstiden. Det er også alltid en forumtråd med – hvor du blir invitert til å dele dine meninger eller erfaringer, og lese andres.

Vi håper du vil like nyhetsbrevene!

 

Følg babyens utvikling: Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen? 

Nyeste artikler: