En stelleveske med alt du trenger av utstyr når du er ute av huset er nødvendig for de fleste foreldre. Alle har en, mange har to stellevesker. En har de i bilen som reserve hvis den daglige blir gjenglemt eller du rett og slett ikke har tid til å pakke ned alt.

Sist oppdatert: 28. januar 2005

Det er mange typer stellevesker å velge mellom. Kanskje kjøper du en som matcher vognen, kanskje har du andre behov. Hva slags type veske du velger kommer an på hva du ønsker å slepe rundt på når du skal ut på tur med babyen.

 

Det finnes alminnelige, pene sorte vesker som også kan brukes som arbeidsvesker. Andre er mer innrettet for formålet. Noen har diskret stoff, andre er preget av bamser og rangler. Og noen er så rommelige at de også kan brukes som bag til barnet senere.

 

Det beste rådet å gi før du kjøper en stelleveske er at du kikker deg omkring. Finn en som passer din stil og som kjennes behagelig å ha hengende over skulderen. Pass også på at håndtakene er lange nok, og at det er nok av plass til alt du og din baby måtte trenge i løpet av en lang dag.

 

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelErnæring – for tidlig fødte
Neste artikkelSøskensjalusi – en hverdagslig ting
DEL