Elf on the Shelf er kjent for å finne på ugagn. Fire måneder gamle Rockwell er stjernen i pappas Alans søte julebildeserie.

Sist oppdatert: 21. desember 2015

Gjensyn

Denne artikkelen er et gjensyn fra desember 2015. Den lille alven er nå en gutt på snart halvannet år, og faren har også i år laget en bildeserie. Den kan du se ved å gå inn på Facebook-profilen til That Dad Blog.

Søker du på #elfontheshelf på sosiale medier, vil du finne mange artige bilder av nissens utsendte alver som dukker opp på de utroligste plasser. ”Elf on the shelf” er opprinnelig en barnebok fra 2004, og handler om at nissen vet hvem som oppfører seg godt og dårlig – etter å ha fått rapport fra sine utsendte alver.

Ifølge Wikipedia gjemmer speideralvene seg i folks hjem og følger med på alt de gjør. Når alle går i seng om kvelden, flyr alven tilbake til Nordpolen for å avlegge rapport til nissen – om både gode og mindre gode ting som har skjedd i løpet av dagen. Før familien våkner opp igjen hver morgen, flyr alvene fra Nordpolen igjen for å gjemme seg. Alven gemmer seg et nytt sted hver dag, slik at familien må leke gjemsel med alven hver dag.

Her er bildene til Alan Lawrence, som allerede er kjent for bildene av sin sønn Will som har Down’s syndrom – Wil can fly. Han skriver også That dad blog.

Den lille alven i bildeserien er Wills lillebror Rockwell på fire måneder. Han er Alan og konas yngste barn i en søskenflokk på seks. 

Dag 1: Vi våknet opp i morges og fant denne alven i stua vår. Naboene våre ser ut til å tro at han er en del av «Elf oOn The Shelf»-programmet, men vi er ikke sikre ennå. Han snakker ikke mye, bare sitter og ser på oss og spiser all maten vår. Jeg er bare glad han har på seg ei bleie og jeg håper han vet hvordan han skifter dem. Hvis det blir noen forandringer, skal vi si ifra.

Og slik fortsetter det med små fortellinger hver dag fram til jul. Du kan se alle her på bloggen hans.

 

 

 

 

Følg Alan og bloggen Thatdadblog.com på Facebook, Instagram, videoblogg på hans YouTube-kanal.

 

Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen?