Det er tusen ting å huske på og like mange å ordne. Men har du først en liste over alt som må på plass, noter disse tre tingene også. De er nemlig ikke like innlysende som babyklær og bleier.

1. Nytt familiemedlem betyr nytt dørskilt
Det hadde du kanskje ikke tenkt på? Det er klart at det ikke lenger bare kan stå Eva & Adam på dørskiltet. Når den fine lille nye har kommet til verden og fått verdens fineste navn, ja, da er det på tide å kaste det gamle skiltet og skru opp et nytt. Kanskje trenger du et til postkassen også?

Nå er det superenkelt å designe sitt eget, unike dørskilt på nett, så enkelt at det faktisk lett kan gjøres av far. For eksempel her.

2.  Merk babyens tøy og ting jo før jo heller
Sammen med den fine lille nye flytter det ufattelige mengder klær og ting inn i huset. En del dras med over alt. På besøk, til helsestasjonen, ut på tur. Av og til mister eller glemmer man noe. Da er det genialt at sakene er merket med navn og telefonnummer.

Når barnet om noen kjappe måneder skal i barnehagen, er det skrevet i lov at alt den lille har på og med seg skal være merket. Da er det lurt å ligge i forkant! Ferdig trykte navnemerker til å lime eller stryke på ligger klar i skuffen, og rutinen med merking sitter allerede i ryggmargen. Kryss av på lista for god planlegging! Fine, slitesterke og rimelige navnemerker bestiller du her.

3. Glem ikke takkekortene
Du verden, så mange hilsener, gratulasjoner, blomster og gaver den fine lille nye får! Og siden den fine lille nye slett ikke kan takke selv ennå, blir mammaen eller pappaen pent nødt til å gjøre det. Takkekort kommer i mange varianter og tar kort (tog du ‘an?) tid å lage.

Alle liker å få dem, for alle liker både å se bilder av den fine lille nye og å få litt anerkjennelse for gaven. Her kan du enkelt laste opp egne bilder og bestille de lekreste takkekort.

Trenger du inspirasjon til takketekst – se her.

Last ned Babyverdens app her
Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelVelg riktig stelleveske
Neste artikkelTermin i april 2018
DEL