Det er ikke alltid like lett å komme seg ut så ofte som man skulle ønsket med barna. Det kan også være en liten utfordring med hva man skal finne på, spesielt når barna er små. Vi har derfor satt sammen en liste med ni tips på hva dere kan finne på ute med de minste barna, basert på våre egne og våre venners erfaringer.
  1. Gå ut på tur i skogen og finn ting dere kan lage en hel bondegård av! En furukongle med fyrstikk- eller pinnebein kan bli en sau, grankongler blir fine kuer og kanskje dere finner noen greiner som kan være små mennesker? Bare fantasien setter grenser!

  2. Plukke blomster! Se om dere kan finne blomster i mange forskjellige farger!
  3. Hopp i sølepytter! En regnværsdag er ingen hindring. Kle på dere godt og hopp i alle sølepyttene dere finner. Ikke bare er det morsomt for de små å hoppe i vanndammene selv, men ekstra morsomt å se mamma, pappa eller søsken gjøre det også.
  4. Ta en tur i parken! Kanskje det er en spennende lekeplass å utforske i parken, eller noen ender og svaner som har lyst på litt mat?
  5. Gå på oppdagelsesferd med forstørrelsesglass!
  6. Ofte synes de små det er veldig gøy å hjelpe til hjemme, så hvorfor ikke la dem hjelpe til med å rydde opp litt i hagen? Plukke småstein fra plenen, rake gresset, bære vekk løv og greiner, koste verandaen og vaske hagemøbler, helt sikkert kjempestas å få lov å hjelpe til med det mamma eller pappa gjør!https://www.youtube.com/watch?v=HKMYH1EVN4g
  7. Dra på sykkeltur! Pakk med dere en god matpakke, og nyt en god pause på veien. HiPP Smoothies er enkle og gode mellommåltider når man er på farten!
  8. Besøk en åpen bondegård! Det er alltid morsomt med dyr, og kanskje de også selger egenprodusert frukt eller grønnsaker?
  9. Blås såpebobler!

Les mer her.

Hva synes du om artikkelen?  
Forrige artikkelHusk å #sjekkdeg!
Neste artikkelDerfor bør du drikke melk når du er gravid
DEL