Du er her:  > Utvikling > seteleie
 

seteleie


renate 19.08.2008

Spørsmål:
hei! jeg er 32 uker på vei, og siden uke 20 har babyen liggi med hodet ned, men på kontrollen i dag hadde hun plutselig snudd seg igjen slik at hun ligger med rompen ned. Hvor sto sjanse er det for at hun snur seg med hodet ned igjen? eller er det store sjanser for setefødsel?? hvis det er tilfelle er det da mulig å få keisersnitt? håper du kan svare på dette:) MVH Renate


Svar:
Ca. 3,5% av alle barn velger å ligge med stumpen ned mot bekkeninngangen til termin. Det er derfor liten sjanse for at din baby blir liggende slik.
Alle førstegangs gravide med seteleie får tilbud om keisersnitt, men kan også velge å føde vaginalt. Det blir vurdert i hvert enkelt tilfelle; barnets vekt og bekkenets størrelse.
Lykke til videre!
Hilsen Monica

Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

RSS-feed Aktuelt fra Babyverden.no
Kontakt: babyverden(a)sandviks.com

Babyverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Copyright © 2001-2016 Babyverden.no - Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Babyverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Babyverden sine siter

Til toppen av siden