bekkenløsning


marita 19.12.2006

Spørsmål:
hei jeg er ei jente på 17 år..jeg er gravid men vet ikke hvor langt jeg er på vei. men har ett problem jeg har fått bekkenløsning allerede..synes det er litt tidlig er ca bare 3 mnd på vei..kan jeg vente mere enn 1 baby??hva skal jeg gjøre anngående bekkenløsningen? det gjør så vondt hele tida..


Svar:
Jeg vil råde deg til å ta kontakt med en jordmor så fort som mulig. Der vil du få informasjon og kunnskap som er nyttig for deg nå, og en samtale partner som man også trenger år man venter barn.
 
Smerter i bekkenet betyr ikke at det er mer enn et barn i magen.
 
Håper du får et fint svangerskap og blir møtt av hyggelige omsorgsfulle mennesker.
Lykke til videre!
Hilsen Monica.
 

Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

RSS-feed Aktuelt fra Babyverden.no
Kontakt: babyverden(a)sandviks.com

Babyverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Copyright © 2001-2016 Babyverden.no - Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Babyverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Babyverden sine siter

Til toppen av siden