Maltekstrakt
Spørsmål:
Hei. Sønnen min er 3 og en halv månde.. Gir han nan og har gjort d fra han var 5 uker. Men det virker som han har forstoppelse eller noe.. han har avføring bare 1-2 ganger i uka og da virker det som om han sliter veldig. Er dette normalt? Har kjøpt maltekstrakt,men hvor mye skal æ ha i en flaske.. 150 ml..


Svar:
Ja, dette er ganske normalt, og det gjør de voksne ganske fortvilet. Men det vil bli bedre etterhvert som han blir eldre og tarmen modnes.
 
Jeg vil anbefale at du begynner med 1 ts maltekstrakt pr flaske i begynnelsen, og så kan du redusere etterhvert.
 
Hilsen  Ebba

Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

RSS-feed Aktuelt fra Babyverden.no
Kontakt: babyverden(a)sandviks.com

Babyverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Copyright © 2001-2016 Babyverden.no - Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Babyverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Babyverden sine siter

Til toppen av siden