Du er her:  > Lister > Verktøy

Følg utviklingen – last ned appene dine her!

 

Har du barn, er du gravid, eller ønsker du å bli det? Da har Babyverden hele tre apper som passer for deg! Få med deg siste nytt, din babys utvikling og gode diskusjoner fra forumet rett i lomma!

Babyverdens Gravid og barn app i Google Play (for Android) 

Babyverdens Gravid og barn app i iTunes (for iPhone)

Som prøver vil du hele tiden ha oversikt over hvor i syklusen du befinner deg, og når sjansen for unnfangelse er størst.

Til deg som er gravid:
Da får du engasjerende kunnskap om babyen – uke for uke i svangerskapet. Du finner også nyttig informasjon til dere som skal bli foreldre. Tekstene er skrevet av eksperter, og virkelighetstro illustrasjoner viser fosterets utvikling! Du kan også legge til dine egne magebilder hver uke, og registrere riene når fødselen starter. I tillegg får du tekster til inspirasjon og ettertanke – hver dag!

Til deg som er mamma eller pappa:
Som forelder er det mye man lurer på. Hvor mye skal babyen sove? Når kommer tennene? Hvorfor kommer barnet i trassalderen? Dette og mange flere spørsmål får du svar på i månedlige tekster om barnet og til dere som foreldre. I tillegg får du daglige tekster til inspirasjon og ettertanke fram til barnets ettårsdag.

BV forum app

Babyverdens forum - diskuter alt om baby for deg som prøver å bli å bli gravid, er gravid eller har barn.

Appen er helt gratis! Ved hjelp av denne kan du bruke  forumet på en enkel måte fra din mobil.

 
Last ned: BV forum app i iTunes (for iPhone) 

Last ned: BV forum app i Google Play (for Android)

 

Babyverden artikkel app

Mange interessante og informative artikler fra Babyverden. Søk på det du lurer på, og få svar umiddelbart!

Last ned: Babyverden artikkel-app i iTunesOppdatert 13.02.2017Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

RSS-feed Aktuelt fra Babyverden.no
Kontakt: babyverden(a)sandviks.com

Babyverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Copyright © 2001-2016 Babyverden.no - Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Babyverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Babyverden sine siter

Til toppen av siden