Du er her:  > Lister > Footerliste > Om Babyverden
 

Om Babyverden

Modell for Spedbarnsboken 2012-2013

Modell for Spedbarnsboken 2012-2013 

Babyverden er Norges største nettsted for deg som prøver å bli gravid, er gravid eller har barn.
Hos oss skal du enkelt finne svar på spørsmål som dukker opp i denne begivenhetsrike tiden. Og du finner alltid ny, oppdatert og riktig informasjon om graviditet og småbarnstid.

Artikkelen fortsetter under annonsen
 
ADTECH.config.placements['d4_netboard'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d4_netboard_mobil', min: 0, max: 579 },{ id: 'bv_d4_netboard_tablet', min: 580, max: 1199 },{ id: 'bv_d4_netboard_desktop', min: 1200, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d4_netboard');

Vi ønsker at Babyverden skal være et nettsted som du bruker aktivt. Enten du velger å følge svangerskapet eller utviklingen til barnet ditt på "Min side", bruke våre smarte verktøy (Når har du termin? Hvor høyt blir barnet ditt? Venter du en gutt eller jente?) eller søke deg fremt til et emne som opptar deg.

Hos oss finner du informasjon om alt fra svangerskapskvalme, kynnere og fødsel til søskenkjærlighet og trassalder.

På Babyverden kan du også lese blogger til både jordmødre, ammehjelper og foreldre, og utveksle meninger og erfaringer i vårt populære diskusjonsforum. Vi har et panel av fagfolk som konsulenter og artikkelforfattere som kvalitetssikrer artiklene våre.

I tillegg har vi en stor redaksjon med journalister og tekniske utviklere for å gjøre Babyverden så brukervennlig og lett tilgjengelig som mulig. Vi utvikler oss kontinuerlig!
Babyverden har også nettsteder i Sverige, og  Finland .

Det er også vi som utgir Svangerskapsboken, Fødselsboken og Spedbarnsboken som alle gravide og nybakte foreldre i Norge får gratis.

Og du har vel lastet ned våre tre apper?

Her er redaksjonen som jobber med Babyverden og Familieverden i Norge:

 

Maren Eriksen, fagredaktør, Karine Næss Frafjord, sjefredaktør, Janet Molde Hollund, journalist Norge.

Tamara Nygård er forumansvarlig.

Alle tjenestene på Babyverden er gratis for deg som bruker siden, utgiftene betales av Sandviks AS og våre annonsører. Les mer om Sandviks AS her.

Vårt håp er at du vil trives på Babyverden og at siden kan bidra til at du kan føle trygghet i hverdagens utfordringer, som gravid og sammen med det lille barnet.

 

Les også:  Oppdatert 16.09.2016
annonsebilag
 
ADTECH.config.placements['d5_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d5_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d5_annonsorinnhold');
 
ADTECH.config.placements['d6_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d6_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d6_annonsorinnhold');

Legg inn en kommentar
 
 
 
 
bokstaver igjen
Antall kommentarer: 1
pregnant
Skrevet av jeisebel repompo lyder 15.01.2014
hello.
is it possible to have this babyverden.no in english.
i cant speak norwegian yet and im 38 weeks pregnant.
is it possible for me to read this in english?
Legg inn en kommentar | Rapportér upassende innhold


Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

RSS-feed Aktuelt fra Babyverden.no
Kontakt: babyverden(a)sandviks.com

Babyverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Copyright © 2001-2016 Babyverden.no - Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Babyverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Babyverden sine siter

Til toppen av siden