Carolinebloggen:

6 uker: Hjelp, jeg ser gravid ut allerede!

Hvor lenge tror du jeg klarer å skjule denne kula? Foto: privat

Hvor lenge tror du jeg klarer å skjule denne kula? Foto: privat 

Allerede 6 uker gravid. Jeg føler tiden flyr avgårde, men det er vel sånn det er når man er gravid for andre gang? Første svangerskap kan liksom ikke gå fort nok, mens med nummer to vil man desperat at tiden skal stoppe litt opp. Så man rekker å tenke, puste og forberede.

Artikkelen fortsetter under annonsen
 
ADTECH.config.placements['d4_netboard'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d4_netboard_mobil', min: 0, max: 579 },{ id: 'bv_d4_netboard_tablet', min: 580, max: 1199 },{ id: 'bv_d4_netboard_desktop', min: 1200, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d4_netboard');

Da jeg var hos legen forrige uke, håpte jeg å få vite hvor langt jeg var på vei. Men nei, han måtte sende meg videre til gynekologen min. Jeg ble lovet at dette skulle gå raskt – at jeg ville få en time der noen dager senere. Vel, i går ringte jeg til gynekologen for å spørre hva som skjedde, og når jeg kunne forvente å få time. Fikk svar fra en hyggelig dame der at, nei den henvisningen hadde de ikke fått.

Hallo? Den stressa og hormonelle kontrollfreaken meg kunne da ikke vente enda lenger? Men joda, det måtte jeg pent gjøre. Det var ikke langt ifra at jeg bestilte privat time. Men det skal jeg ikke gjøre. Jeg må da klare å vente litt til?

Les også:

Uke for uke: 6 uker

Så stor er babyen i magen

Hele svangerskapet på halvannet minutt

Artikkelen fortsetter under annonsen

Uke 6+6 og allerede en babykul! Foto: privatForandring fra sist uke
Ellers er det ikke så mye som har forandret seg med tanke på symptomer denne uka. Jeg er fortsatt trøtt, og sover stort sett hver gang muligheten byr seg. Og brystene er fortsatt ømme.

Det som er nytt er at jeg ser utrolig gravid ut for tiden. Magen er så utrolig oppblåst! Så jeg går i vide topper og mammabukser allerede! Nå gjenstår det å se hvor lenge det går an å skjule dette her.

Men for all del – jeg skal virkelig ikke klage. Jeg har ennå ikke hatt en dag med kvalme eller oppkast. Og priser meg lykkelig for det.

Les også:

Nå skal alle få samme terminbestemmelse

Terminen – kvalifisert gjetting

Har du fått riktig termin?Oppdatert 30.01.2015
annonsebilag
 
ADTECH.config.placements['d5_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d5_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d5_annonsorinnhold');
 
ADTECH.config.placements['d6_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d6_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d6_annonsorinnhold');Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

RSS-feed Aktuelt fra Babyverden.no
Kontakt: babyverden(a)sandviks.com

Babyverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Copyright © 2001-2016 Babyverden.no - Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Babyverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Babyverden sine siter

Til toppen av siden