Yummy Mummy:

Mammakropp på egotripp

 

Yummy Mummy om to måneder med fullt kroppsfokus: Egotripp. Jeg så kun meg, snakket kun meg, skrev kun meg, leste kun meg. Dritt lei. 

Artikkelen fortsetter under annonsen
 
ADTECH.config.placements['d4_netboard'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d4_netboard_mobil', min: 0, max: 579 },{ id: 'bv_d4_netboard_tablet', min: 580, max: 1199 },{ id: 'bv_d4_netboard_desktop', min: 1200, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d4_netboard');

Okei, bloggen! Tid for close-up!

Du har sett det før. #yummymummy i morgenkåpe. Ugredd. Upusset. Udusjet. Usminket. Og jeg kan ikke få skrevet det mange nok ganger. Jeg E L S K E R disse dagene! ENDELIG føler jeg at jeg har funnet roen som mamma i permisjon. Mange av dere lurer veldig på om jeg fortsatt trener. Jeg gjør jo på sett og vis det. Går turer i ny og ne, men kun når det passer inn og jeg føler for det. DET er digg. Hodet har endelig fått fri fra all tankevirksomhet rundt vekt og kalorier. Jeg føler jeg har klart å riste av meg den verste etter-effekten av prosjektet. DIGG!

Les også:
Er jeg Yummy nok?

Tvangstrilletur

Artikkelen fortsetter under annonsen

GUD SÅ KLEINT DET ER MED SÅNNE BILDER!! Det var en stund jeg var så drittlei meg selv at jeg vurderte å legge ned hele bloggen! Tenk deg. To måneder med ETT HUNDRE PROSENT FOKUS på mammakropp. Egotripp. Jeg så kun meg, snakket kun meg, skrev kun meg, leste kun meg. Dritt lei. 

Les også:
Offer for mammakroppen

– Ikke planlegg ihjel permisjonstiden

Permisjons-outfit

Og hver gang DERE, fine blogglesere, kommenterte noe om at jeg hadde vært så flink, at jeg så SÅ bra ut, at jeg er et godt forbilde, at dere gleder dere til dokumentaren- ja så gikk jeg helt i stå. Jeg hadde lyst å bare rekke tunge og bare BLÆÆÆÆÆ! 

Også stod jeg naken i VG... Hahaha! Alt kom virkelig på en gang denne høsten. Meg, meg, meg, meg! Og nå har jeg akkurat lagt ut fire bilder av MEG selv på bloggen. En skulle nesten tro jeg var litt dobbelmoralsk... 

Så: jeg er super takknemlig for all støtte alle dere har gitt meg i prosjektet. Overrasket og glad for å ha sluppet unna de verste drittkommentarene, og meget tilfreds med at dere ikke spyr av bare tanken på #yummymummy. Jeg kan jo ikke gi slipp på bloggen helt enda! Og dere ER jo oppriktig interessert i veien videre. Så da skal jeg fortsette å dele. 

I dag feks. Jeg gikk på vekten. Den viser det samme som da jeg avsluttet prosjektet for tre uker siden. Det betyr. Jeg kan kose meg, være moderat aktiv og fremdeles ta vare på noe av de fruktene prosjektet bar. Men noe styrketrening har jeg ikke klart å begi meg ut på enda. Dere må jo ikke glemme. Jeg ER jo egentlig ingen Yummy Mummy.

Fem bilder. FEM bilder ble det. Nå logger jeg av.

Følg Yummy Mummys egen blogg.Oppdatert 12.11.2014
annonsebilag
 
ADTECH.config.placements['d5_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d5_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.enqueueAd('d5_annonsorinnhold');
 
ADTECH.config.placements['d6_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d6_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.enqueueAd('d6_annonsorinnhold');Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

RSS-feed Aktuelt fra Babyverden.no
Kontakt: babyverden(a)sandviks.com

Babyverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Copyright © 2001-2016 Babyverden.no - Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Babyverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Babyverden sine siter

Til toppen av siden