Store jenta mi!

Ingunn og minien har koselig lesestund sammen. Foto: privat

Ingunn og minien har koselig lesestund sammen. Foto: privat 

Minien har blitt fjorten måneder gammel. Hun har tatt sine første, vaklende steg og utforsker stadig mer av verden rundt seg. Nå er det snart sommerferie, og i august skal hun begynne i barnehagen. Hun har blitt så stor!

Artikkelen fortsetter under annonsen
 
ADTECH.config.placements['d4_netboard'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d4_netboard_mobil', min: 0, max: 579 },{ id: 'bv_d4_netboard_tablet', min: 580, max: 1199 },{ id: 'bv_d4_netboard_desktop', min: 1200, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d4_netboard');

Minien har oppdaget smarttelefon. Foto: privatDe siste fjorten månedene har vært fantastiske! Å bli mamma er det største jeg har opplevd, og hver eneste dag byr på nye opplevelser. Fra vesla våkner klokken fem om morgenen og til jeg endelig får lagt hodet på puta ved titiden på kvelden, skjer det ting. Selvsagt er det ikke alt som er like spennende, jeg jubler ikke over de enorme haugene med klesvask eller over mengden størknet grøt på tripp trapp-stolen, men likevel elsker jeg livet mitt. Mammalivet. Familielivet. Livet med barn.

Les også:

Permisjonen er over

Hvorfor føler jeg meg så overveldet?

Ammeslutt

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jeg visste ikke hvor høyt jeg kunne elske noen før minien kom til verden. Jeg visste ikke hvor sterkt beskytterinstinktet mitt var, eller hvor lettrørt det er mulig å være. Jeg visste ikke hvor altoppslukende mammarollen er, eller hvor trett man kan være, eller hvor mye tid det tar med barn. Og jeg var i alle fall ikke klar over at midt i mangelen på søvn, kjærestetid, egentid og et varmt måltid, så skulle det vi ønsker oss mest i verden være en liten en til. Hvem skulle trodd det? Men først skal vi ta en real pust i bakken. Skolefri, ferie fra jobben og lange, late dager.

Pappa Kevin og minien på lekeplassen. Foto: privatLes også:

Viktig med kjærestetid

Endelig tid til å kjede oss!

Er jeg den samme?

Denne (velfortjente, syns vi selv) pausen fra alt sammen innebærer også at jeg legger bort bloggen, i alle fall for en stund. Det har vært utrolig hyggelig å få dele litt av hverdagen min med dere som har lest, og jeg har satt veldig stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger. Takk!

Ha en god sommer alle sammen! Husk å nyte øyeblikkene! Og takk for meg!

Vennlig hilsen Ingunn!Oppdatert 04.06.2014
annonsebilag
 
ADTECH.config.placements['d5_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d5_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d5_annonsorinnhold');
 
ADTECH.config.placements['d6_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d6_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d6_annonsorinnhold');

Legg inn en kommentar
 
 
 
 
bokstaver igjen
Antall kommentarer: 2
Takk
Skrevet av Rosi 07.06.2014
Har vert kjekt å følge dere, lykke til videre, er mye bra i vente;)
Legg inn en kommentar | Rapportér upassende innhold
Lykke til!
Skrevet av Grete 06.06.2014
Lykke til, og jeg håper virkelig at du snart blir gravid igjen og kommer tilbake med ny blogg! Takk for mange smil og "jaaaa kjenner meg igjen der ja" :-) har vært utrolig gøy å følge deg og mini og mann! <3
Legg inn en kommentar | Rapportér upassende innhold


Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

RSS-feed Aktuelt fra Babyverden.no
Kontakt: babyverden(a)sandviks.com

Babyverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Copyright © 2001-2016 Babyverden.no - Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Babyverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Babyverden sine siter

Til toppen av siden